Εύη Βατίδου: «Με εμένα μαμά και τον Αλέξη μπαμπά, έχουν...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά που απέκτησε με τον Κούγια

Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε πως θα περάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εύη Βατίδου: «Με εμένα μαμά και τον Αλέξη μπαμπά, έχουν...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά που απέκτησε με τον Κούγια

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την πιο ερωτική ημέρα όλου του χρόνου, τον Άγιο Βαλεντίνο. Η αντίδρασή της ήταν επική.

Απάντησε, μάλιστα, και για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Αλέξη Κούγια, αποκαλύπτοντας την συμπεριφορά που θα έχει ως πεθερά, τονίζοντας πως θα είναι πολύ καλή και πως ελπίζει ότι και ο γιος, αλλά και η κόρη της θα κάνουν σωστές επιλογές.

Οι νέες δηλώσεις της Εύης Βατίδου

«Σιγά τώρα μην κάτσω να ασχοληθώ με τον Άγιο Βαλεντίνο. Δεν θα κάνω τίποτα. Τι μέρα είναι;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, δήώσε: «Νομίζω ότι θα είμαι πάρα πολύ καλή πεθερά. Γιατί όχι; Γιατί να μην είμαι; Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά μου θα κάνουν απόλυτα σωστές επιλογές. Το ελπίζω κιόλας. Θεωρώ ότι με εμένα μαμά και τον Αλέξη μπαμπά, έχουν μάθει τόσα πολλά σε αυτό το κομμάτι που δύσκολα να μας… πιάσουν στον ύπνο».

Δείτε επίσης: Ο Αλέξης Κούγιας απαντάει στην Εύη Βατίδου - «Δεν ασχολούμαι με τις δηλώσεις της...»

Αυτά είναι τα δύο της παιδιά

Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, ήταν από τις μία μεγαλύτερες εορτές του χρόνου, η ημέρα των Χριστουγέννων, και οι περισσότεροι τα περάσαμε με τις οικογένειες μας, με τους φίλους μας, αλλά και γενικότερα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εξαίρεση σε αυτό δεν αποτέλεσε και το δημοφιλές μοντέλο, που επέλεξε να περάσει τη μέρα με τα αγαπημένα της παιδιά.

Το γεγονός, το έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία των τριών τους, θέλοντας να μοιραστεί στιγμιότυπα από εκείνη τη μέρα με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και να τους ευχηθεί.

«Καλά Χριστούγεννα! Να περάσετε υπέροχα με την οικογένεια σας! Χρόνια πολλά. Είθε τα Χριστούγεννα σας να είναι γεμάτα χαρά, αγάπη και γέλιο. Καλά Χριστούγεννα!», έγραψε στη λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία τους το γνωστό μοντέλο.