Ο Αλέξης Κούγιας απαντάει στην Εύη Βατίδου: «Δεν ασχολούμαι με τις δηλώσεις της...»

«Τα πιο σημαντικά σπίτια μου τα πήρα 10 χρόνια πριν παντρευτούμε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Αλέξης Κούγιας απαντάει στην Εύη Βατίδου: «Δεν ασχολούμαι με τις δηλώσεις της...»

Με αφορμή την υπόθεση της Χαλκίδας, στην οποία ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε να εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος, παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρό. Πέρα από τις τελευταίες εξελίξεις και τις δικές του παρατηρήσεις επάνω στην εν λόγω δικογραφία, ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στις δηλώσεις της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου για τα σπίτια του και στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε τη θέση του για τα σπίτια που απέκτησε, λέγοντας αρχικά: «Ήταν εύκολο αυτό για εμένα. Το πάθος μου ήταν πάντοτε να κάνω ένα ωραίο σπίτι, να μπορώ να φιλοξενώ εκεί τους φίλους μου και τα παιδιά μου να καλούν τους φίλους τους. Δυστυχώς χάλασε η οικογένειά μας πολύ νωρίς αλλά και πάλι τα παιδιά μου ήταν εκεί πάντοτε, και ήταν πολύ ευχάριστο για εμένα. Εύχομαι τα παιδιά μου να μπορέσουν να τα συντηρήσουν, να έχουν τη φιλεργατικότητα που έχω εγώ και να είναι ευτυχισμένα. Γιατί είναι πολύ ωραίο να βρίσκεις από τον πατέρα ή από τη μητέρα σου πράγματα που χρειάζεται μία ζωή ολόκληρη για να τα αποκτήσεις».

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: «Ήθελα να γίνω πλούσιος, για να κάνω σπίτια! Έχω σε όλη την Ελλάδα»

Η αναφορά του Αλέξη Κούγια στην Εύη Βατίδου

Στη συνέχεια, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε η πρώην σύζυγός του Εύη Βατίδου: «Δεν κάνω σχόλιο γι' αυτά που λέει η πρώην σύζυγός μου. Τα σημαντικά μου σπίτια τα έχω αποκτήσει τουλάχιστον 10 χρόνια πριν παντρευτώ την πρώην σύζυγό μου. Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τις δηλώσεις της. Την αγαπάμε, της συμπαραστεκόμαστε κι εγώ και τα παιδιά μου, θα ήθελα αυτά που λέει η πρώην σύζυγός μου να αντιμετωπίζονται, με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από εμένα και τα παιδιά μου».

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως αν γίνει δημοψήφισμα για τα ομόφυλα ζευγάρια, το ποσοστό του όχι θα είναι 95% κατά και 5% υπέρ. «Όμως είναι πολύ ισχυρή η κοινότητα των ομοφυλοφίλων, και μέσα στην κυβέρνηση, επιβάλλει πράγματα. Αυτά θα μπορούσαν να λυθούν και λύνονται με ένα σύμφωνο συμβίωσης. Τα παιδιά τα ρώτησαν αν θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Τα ρώτησαν που τα παίρνουν λες και είναι σκυλάκια σαν βρέφη; Πού είναι οι φεμινιστικές οργανώσεις και οι κυρίες, που τις μετατρέπουν σε παραγωγείς παιδιών για να τα υιοθετούν τα ομόφυλα ζευγάρια;», ανέφερε κλείνοντας ο γνωστός ποινικολόγος.