Η απάντηση της Εύης Βατίδου για τα "πολλά σπίτια" του Αλέξη Κούγια: «Πού έχει δηλώσει κάτι τέτοιο;»

Η αντίδραση της όταν της είπαν ότι ο πρώην σύζυγός της δεν θα αφήσει όλη την περιουσία του στα παιδιά τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Εύης Βατίδου για τα

Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών σε μια ακόμα βραδινή έξοδο της. Εκεί, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την πρόσφατη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια, όπου μίλησε για τα πολλά εξοχικά σπίτια που έχει σε σχεδόν όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, μια δημοσιογράφος την ενημέρωσε πως ο πρώην σύζυγός της είπε πως δεν θα αφήσει όλη την περιουσία του στα παιδιά τους. Όταν όμως εκείνη, παραξενεύτηκε να αναρωτήθηκε αν το είπε αυτό, η δημοσιογράφος της είπε αναλυτικά την δήλωση του, με την Εύη να εκνευρίζεται, καθώς δεν ήταν ίδια η δήλωση του με την ερώτηση της.

Η απάντηση της Εύης Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια

«Ο Αλέξης όντως έχει πολύ ωραία σπίτια, γνωρίζω μερικά. Είπε δημόσια ότι δεν θα αφήσει τα σπίτια στα παιδιά του; Που έχει δηλώσει κάτι τέτοιο; Δεν γνωρίζω σε ποια ακίνητη περιουσία αναφέρεται. Δεν γνωρίζω τι κάνει μετά το γάμο μας. Είχαμε πάρει κάποτε σπίτια μας με τον Αλέξη. Στης Μυκόνου και στης Αράχωβας κάνουμε διακοπές με τα παιδιά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Αλέξη Κούγια και τι είπε συγκεκριμένα για την περιουσία του και τα παιδιά του!

Αυτά είναι τα παιδιά τους

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά από την εποχή που ήταν παντρεμένοι. Για χάρη τους κιόλας, οι ίδιοι προσπαθούν να κρατούν καλές και ισορροπημένες σχέσεις μεταξύ τους. Έχουν κάνει ένα γιο και μία κόρη, το Χρήστο και Μάϊρα. Ο γιος τους είναι 22 χρονών και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του (δείτε εδώ πώς είναι), ενώ η κόρη τους είναι μόλις 19 χρονών (δείτε εδώ τι είπε η μητέρα της για εκείνη).

Την Δευτέρα 25/12, ήταν από τις μία μεγαλύτερες εορτές του χρόνου, η ημέρα των Χριστουγέννων, και οι περισσότεροι τα περάσαμε με τις οικογένειες μας, με τους φίλους μας, αλλά και γενικότερα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εξαίρεση σε αυτό δεν αποτέλεσε και το δημοφιλές μοντέλο, που επέλεξε να περάσει τη μέρα με τα αγαπημένα της παιδιά.