«Το Μαϊράκι μου δεν θέλει να ασχοληθεί με την μόδα! Ο Χρήστος...» - Τα τρυφερά λόγια της Εύης Βατίδου για τα παιδιά της

Τα επαγγελματικά τους βήματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το Μαϊράκι μου δεν θέλει να ασχοληθεί με την μόδα! Ο Χρήστος...» - Τα τρυφερά λόγια της Εύης Βατίδου για τα παιδιά της

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Εύη Βατίδου. Το πρώην μοντέλο που πραγματοποίησε ακόμη μια βραδινή έξοδο, μίλησε στους δημοσιογράφους για τα παιδιά της, Μάϊρα και Χρήστο, που απέκτησε μέσα από το γάμο της με τον Αλέξη Κούγια.

Και ο γιος της αλλά και η κόρη της έχουν μεγαλώσει πολύ και πλέον ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους στην νομική. Μάλιστα, ο Χρήστος ήδη έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα δικαστήρια, στο πλευρό του πατέρα του και συγκεκριμένη στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε βίντεο).

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τα παιδιά της

«Ο Χρήστος ακολουθεί τη νομική δίπλα στον πατέρα του και ακολουθεί και η Μάϊρα. Όπου να είναι τελειώνει. Έχει την σπιρτάδα του πατέρα του και της μαμάς του. Το Μαϊράκι μου δεν θέλει να ασχοληθεί με την μόδα μόνο με την νομική. Δεν θέλει καθόλου μόντελινγκ. Δε την ενδιαφέρει», δήλωσε χαρακτηριστικά για τα παιδιά της.

Οι σχέσεις με τον Αλέξη Κούγια σήμερα

Πολλά είναι τα σενάρια, που ήθελαν την επανασύνδεση τους και ο επιτυχημένος ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, μετά από το περιστατικό, που συνέβη στην με τον μοτοσικλετιστή (δείτε εδώ τι συνέβη). Αν και ο δικηγόρος έχει αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του, ότι βρίσκεται σε σχέση, το μοντέλο δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί.

«Η επανασύνδεση είναι κάτι που από τον ορισμό της δηλώνει, ότι ερχόμαστε πιο κοντά, και όντως πράγματι έτσι είναι. Ας πούμε, ότι αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις μας, λόγω του συμβάντος. Ήταν συγκινητική η δική του η πράξη. Οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα, να ξυπνήσεις στις 3:00 τα ξημερώματα, να πας στο τμήμα, να βρεις τον άλλον, να κάτσεις εκεί μέχρι το πρωί, να παρακολουθείς όλη την κατάσταση, ενώ έχεις άλλη υπόθεση, όλο αυτό δείχνει ενδιαφέρον και αγάπη, τελείωσε.

Έρχονται και γιορτές, θα βρεθούμε, κάπου θα πάμε κάτι θα κάνουμε, κάτι με τα παιδιά, φαντάζομαι. Πάντοτε όλα τα χρόνια τις γιορτές και κάποια κοινωνικά καλέσματα, τα κάναμε πάντα μαζί με τον Αλέξη. Το θέμα υγείας, που έχει αντιμετωπίσει για εμένα ήταν μία τεράστια ανευθυνότητά του, και η επιλογή του αυτή. Και ήταν και ανευθυνότητα από την πλευρά των ανθρώπων, που είναι γύρω του και αναλαμβάνουν μια ευθύνη, που η θέση τους δεν τους αρμόζει να την αναλάβουν. Εγώ χαίρομαι, που είναι καλά, τον βλέπω πολύ πολύ καλύτερα τον τελευταίο καιρό πάλι.

Καταρχήν, εμένα ο Αλέξης μου έλεγε, άλλα πράγματα για την προσωπική του ζωή, την Κυριακή, και ήταν μπροστά και τα παιδιά. Αν δεν ήταν μπροστά και τα παιδιά, θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Εγώ δε θέλω να προχωρήσω και να ξανά φτιάξω τη ζωή μου. Παντρεύτηκα μία φορά, τον πήρα, έκανα παιδιά με αυτόν τον άνθρωπο, έκανα οικογένεια. Προσπάθησα να προχωρήσω στη ζωή μου με άλλον τρόπο. Τον παρακαλώ, εάν ποτέ ξανά έρθει στη ζωή μου, να ξανά έρθει με καινούργιο δαχτυλίδι», σημείωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής.