Πάνος Βλάχος: Πρόταση γάμου επί σκηνής στην συναυλία του - Ο αισθησιακός χορός και το μονόπετρο

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάνος Βλάχος: Πρόταση γάμου επί σκηνής στην συναυλία του - Ο αισθησιακός χορός και το μονόπετρο

Μια έκπληξη περίμενε τους θεατές της συναυλίας του Πάνου Βλάχου. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εμφάνισης του έγινε μια πρόταση γάμου επί σκηνής, με τον ίδιο τον καλλιτέχνη να ανεβάζει την κοπέλα στο stage και να της δίνει ένα απίστευτο δώρο, το οποίο σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο τραγουδιστής - ηθοποιός την έβαλε να καθίσει σε μια καρέκλα και τραγουδώντας της το Gucci φόρεμα του Γιώργου Μαζωνάκη, της χάρισε έναν αισθησιακό χορό, ενώ στην συνέχεια με νόημα κάλεσε πάνω στην σκηνή τον σύντροφό της για να της κάνει την πρόταση γάμου.

Η πρόταση γάμου στην συναυλία του Πάνου Βλάχου

Λίγο πριν το τέλος του τραγουδιού, ο Πάνος Βλάχος ζήτησε να ανάψουν τα φώτα, η κοπέλα γύρισε πίσω της και ο αγαπημένος της έδωσε το μονόπετρο κάνοντας την μεγάλη ερώτηση "Θα με παντρευτείς;".

Δείτε επίσης: Μια ξανθιά και μια μελαχρινή - Οι δυο γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Στην ίδια συναυλία σάλο προκάλεσε το τραγούδι του για τον Άδωνι και τον Πρωτοσάλτε

Έντονες αντιδράσεις από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε έχει φέρει ένα σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου, εφόσον αναφέρεται ονομαστικά σε εκείνους. «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε», λέει χαρακτηριστικά. αλλάζοντας τους στίχους ενός τραγουδιού των Villagers of Ioannina City, και δεν άργησε να προκληθεί σάλος.

Μέσα από το X (πρώην twitter) απάντησαν οι δύο θιγόμενοι, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για όσα ειπώθηκαν από τη σκηνή. «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ "να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…" δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας "ζητώ συγγνώμη;". Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες», σχολίασε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Πάνος Βλάχος απάντησε στις αντιδράσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός έγραψε: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».