Πάνος Βλάχος: Μια ξανθιά και μια μελαχρινή - Οι δυο γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Οι σχέσεις που τον σημάδεψαν και οι χωρισμοί

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
18-12-2022 Γλυφάδα-Hachiko
18-12-2022 Γλυφάδα-Hachiko

Πάνος Βλάχος: Ανατρεπτικός, επαναστάτης και αποστασιοποιημένος από τα media γενικότερα, έχει αρκετές φορές κατακριθεί για τον έντονο χαρακτήρα του αλλά και για την δυσαρέσκειά του με τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με την προσωπική του ζωή πέρα από τα επαγγελματικά του.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί συνθέτουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα του Πάνου Βλάχου, που μετά και τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους περί “λεκέδων” συζητήθηκε πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες.

Δείτε επίσης: Πάνος Βλάχος: Έπαθε Νταλάρα - Αγενής και προκλητικός μπροστά στις κάμερες

Ο ηθοποιός που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μετά την “Μουρμούρα”, έφυγε στην Αμερική για να ζήσει το Αμερικάνικο όνειρο και δεν ήταν μόνος, αλλά μαζί με τον μεγάλο του έρωτα, την συνάδελφό του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Πάνος Βλάχος: Το love story με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ο Πάνος Βλάχος με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
19-11-2021 Θέατρο Γκλόρια-Πρεμιέρα "Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού"

Για τον έρωτα του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου που κράτησε περίπου 13 χρόνια, χρειάστηκε πολύ μελάνι, μια και το συγκεκριμένο ζευγάρι έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο. Ήταν η αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας που και οι δυο αποκτούσαν φήμη με την συμμετοχή τους στο δημοφιλές σήριαλ του ALPHA “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα”. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τότε στα γυρίσματα της σειράς και σχεδόν αμέσως ένιωσαν την αμοιβαία έλξη, που εξελίχτηκε σε ένα έρωτα με χαμηλό προφίλ. Η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε μέσα από παπαράτσι φωτογραφίες, αφού εκείνοι δεν το παραδέχτηκαν δημόσια ποτέ, ούτε σε συνεντεύξεις τους επιβεβαίωναν ότι είναι μαζί.

Ένας έρωτας που πέρασε από σαράντα κύματα και είχε κατά διαστήματα πολλές δυσκολίες που άλλοτε ξεπερνούσαν και άλλοτε όχι, τελικά δεν κατάφεραν ποτέ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Αμερική. Πάντως σε όλη την διάρκεια της σχέσης, ο ένας στήριζε τον άλλον, ενίοτε μάλιστα στη συνέχεια συνεργάστηκαν και σε κάποια project, όπως όταν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σκηνοθέτησε το βίντεοκλιπ του τραγουδιού του Πάνου Βλάχου “Ατύχημα”.

Το ταξίδι στην Αμερική που έκαναν κυνηγώντας το Αμερικάνικο Όνειρο, μάλλον έμελλε να είναι καθοριστικό για την συνέχεια της σχέσης τους. Με την επιστροφή του ηθοποιού έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει κοινή συναινέσει. Όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για αυτό, εκείνος είχε πει ότι η σύντροφός του είχε μείνει στην Αμερική για να συνεχίσει την καριέρα της, ενώ για το ταξίδι έλεγε σχετικά: “Έφυγα γιατί ένιωθα πως θέλω νέα έμπνευση. Πήγα στην Αμερική για να γίνω καλύτερος καλλιτέχνης. Να γίνω πιο περίεργος, να ανοίξει το μυαλό μου, να κοντραριστώ με τον καλύτερο εαυτό μου και όχι με άλλους”.

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Χώρια στην ζωή μαζί στη σκηνή...

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη
08-02-2023 Υπουργείο Πολιτισμού-Συμβολική κατάληψη από καλλιτέχνες

Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να ακουστεί το όνομα της νέας συντρόφου που είχε στην καρδιά του. Ο Πάνος Βλάχος άλλωστε αποφεύγει συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις με κάποια συνοδό – ακόμα και με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σπάνια κυκλοφορούσαν μαζί σε κοσμικές εκδηλώσεις. Η πανέμορφη ξανθιά που διαδέχτηκε την καρδιά του λίγα χρόνια αργότερα από τον χωρισμό του ήταν η Νατάσα Εξηνταβελώνη. Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το “Ταμάμ” και πρωταγωνιστεί στην σειρά του ALPHA “Παράδεισος των Κυριών” στον ρόλο της Αμαλίας γνωρίστηκε με τον Πάνο Βλάχο μέσω κοινών γνωστών και σχεδόν από τις αρχές της γνωριμίας τους έκαναν και το πρώτο βήμα να συγκατοικήσουν. Όμως ούτε αυτή την φορά έκαναν δημόσιες δηλώσεις, ο ένας για τον άλλον, ούτε και παραδέχτηκαν ποτέ την σχέση τους σε συνεντεύξεις.

Τον έρωτά τους “πρόδωσαν” ακόμα μια φορά οι παπαράτσι φωτογραφίες από έξοδό τους σε παραλία της Βουλιαγμένης. Οι νεότερες πληροφορίες λένε ότι ούτε και αυτή η σχέση του Πάνου Βλάχου είχε ευτυχή κατάληξη. Το ζευγάρι μετά από ένα διάστημα συγκατοίκησης αποφάσισε να τραβήξει μοναχικούς δρόμους στην ζωή, όμως επαγγελματικά θα τους δούμε να πρωταγωνιστούν μαζί στη νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια “17 κλωστές” που θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα της Cosmote tv.