Ευαγγελία Αραβανή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της - Η βραδινή έξοδος με την κουμπάρα της

Με γαλήνια έκφραση, πιο κούκλα από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ευαγγελία Αραβανή περιμένει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Σπύρο Λάζαρη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια (δείτε τον εδώ). Η ίδια διαθέτει έναν από τους πιο "μεγάλους" λογαριασμούς στο Instagram, με πάνω από 300 χιλιάδες ακόλουθους, αν και αυτό το διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή, αφού απολαμβάνει τη ζωή της ως μέλλουσα μαμά, βλέποντας την κοιλίτσα της να φουσκώνει μέρα με τη μέρα.

Πριν από λίγα 24ωρα, ωστόσο, πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, από την έξοδό της με μία από τις πιο καλές της φίλες και κουμπάρα της. Ήταν βαμμένη ελάχιστα, σε πολύ γήινους τόνους, με ίσια μαλλιά, ενώ δεν έδειχνε καθόλου το σώμα της, παρά μόνο το πρόσωπό της.

Η πρώτη ανάρτηση της Ευαγγελίας Αραβανή μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Ευαγγελία Αραβανή ανάρτηση εγκυμοσύνη

Η πρόταση γάμου, το σπίτι στα Βόρεια Προάστια και το φύλο του μωρού της!

Το πανέμορφο μοντέλο, πρώην Στάρ Ελλάς και παρουσιάστρια που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχει αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια να αφήσει στην άκρη την καριέρα της και να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή.

Έτσι μετά και την τελευταία της τηλεοπτική παρουσίαση που έκανε του “My style rocks”, ήταν επιλογή της να σταματήσει οριστικά για αυτό και αρνήθηκε τις επαγγελματικές προτάσεις που της έκαναν στην συνέχεια αφού ήθελε να είναι δίπλα στον σύντροφό της. «Μια πανέμορφη μέλλουσα μαμά!». Έτσι περιγράφουν στο youweekly.gr κοντινοί της άνθρωποι την Ευαγγελία Αραβανή που με την εγκυμοσύνη της έχει πάρει όπως λένε ελάχιστα κιλά μέχρι στιγμής.

Η Ευαγγελία Αραβανή με τον Σπύρο Λάζαρη σε διακοπές

Η πρόταση γάμου από τον Σπύρο Λάζαρη στην Ευαγγελία Αραβανή σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει γίνει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Άλλωστε το ερωτευμένο ζευγάρι είχε αποφασίσει να συζήσει από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης του, σε ένα διαμέρισμα στα Βόρεια προάστεια, ενώ έχει επιλέξει να μην δημοσιοποιεί οποιαδήποτε προσωπική του στιγμή διατηρώντας χαμηλό προφίλ και αποφεύγοντας συστηματικά τις κοσμικές εμφανίσεις, για να μην τραβάει τα φλας των φωτογράφων.

Οι δυο τους προτιμούν να περνάνε τον χρόνο τους κάνοντας ταξίδια στο εξωτερικό και συναναστρέφονται με ελάχιστους φίλους, ενώ τους έχουν δει κάποιες φορές να πίνουν το ποτό τους και να διασκεδάζουν στο μπαράκι “Tekila” που ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη που είναι ζευγάρι με την Δανάη Παππά. Το αγαπημένο ζευγάρι που κλείνει 5 χρόνια μαζί και είναι πολύ ερωτευμένο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr έχει αποφασίσει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει το παιδί του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Πόρο, εκεί όπου ο Σπύρος Λάζαρης δραστηριοποιείται τον περισσότερο χρόνο επαγγελματικά.(δείτε εδώ φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές εκεί). Οι πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως το μωρό είναι κοριτσάκι.