Ελένη Χατζίδου: «Ο κόσμος την αγαπούσε χωρίς να ξέρει το γιατί...» - Το αιχμηρό σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη και την καριέρα της Σπυροπούλου

«Είναι σαν να την είχε πάρει από το χέρι!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Δευτέρας 12/2 η Ελένη Χατζίδου σχολίασε στο Breakfast at star τις πρόσφατες δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή Δύο στη 1 με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει τα πρώτα βήματα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην τηλεόραση.

Ο Βερύκιος τόνισε συγκεκριμένα, πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Λάκης Λαζόπουλος είναι εκείνοι που ευθύνονται για το αν ''φούσκωσαν'' τα μυαλά της Σπυροπούλου στο ξεκίνημά της (δείτε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξη της Σπυροπούλου στην εκπομπή Ελένη).

Με τη σειρά της λοιπόν η Χατζίδου ανέφερε, πως η Ελένη Μενεγάκη στήριξε και με το παραπάνω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφήνοντας μάλιστα η ίδια να εννοηθεί, πως είναι η αντικαταστάτριά της στον χώρο.

Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ελένη Μενεγάκη

«Δεν νομίζω να ήταν μόνο καλή κουβέντα. Εγώ από ότι θυμάμαι είναι σαν να την είχε πάρει από το χέρι η Ελένη Μενεγάκη, είχαν ξεκινήσει και παρέα. Ήταν με την σφραγίδα της αυτό που ακουγόταν, ότι έρχεται η νέα Μενεγάκη. Το στήριζε και αυτή δηλαδή.

Δεν είναι μόνο φούσκωμα των μυαλών. Όταν βλέπει όλος ο κόσμος, που αγαπάει την Ελένη Μενεγάκη και τη θεωρεί νούμερο ένα και βλέπει ότι σου συστήνει μια νέα κοπέλα ως ένα τηλεοπτικό προϊόν, που είναι πάρα πολύ καλό, την εμπιστεύεσαι. Οπότε και ο κόσμος έξω που έβλεπε την Σπυροπούλου φαντάζομαι θα την αγαπούσε χωρίς να ξέρει το γιατί, επειδή τούς την πρότεινε η Ελένη Μενεγάκη σαν κάτι καλό, νέο, καινούργιο», είπε η Ελένη Χατζίδου.