Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την υπόθεση ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη - «Γνωρίζει ποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό, οπότε...»

Οι επόμενες κινήσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την υπόθεση ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη - «Γνωρίζει ποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό, οπότε...»

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη. Το μοντέλο τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας δέχθηκε επίθεση μετά από έξοδό της όσο περίμενε ταξί και είναι πεπεισμένη πως κάποιος θέλει να της κλείσει το στόμα και πως δεν ήταν καθόλου τυχαίο όλο αυτό.

Ο ποινικολόγος, λοιπόν, προχώρησε δηλώσεις για το γεγονός μέσα από την εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Δευτέρα 12/2, εξηγώντας ποια είναι η κατάσταση του θύματος και πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα οι δυο τους.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη

«Δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα η εγκληματική πράξη. Πράγματι, υπέστη σωματική βλάβη και καλό θα ήταν να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι που χτύπησαν μια ανυπεράσπιστη γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν κάμερες στο σημείο ξυλοδαρμού, οπότε θα εμφανιστούν οι δράστες. Είναι αδύνατον, για μένα, να μην έχουν ποινικό μητρώο, οπότε θα βρεθούν. Οι μάρτυρες είναι επίσης σημαντικοί. Η κυρία Φωτιάδη γνωρίζει ποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό, οπότε τα πρόσωπα περιορίζονται», είπε αρχικά.

«Το τι μπορεί να αισθάνεται κάποιος εκείνη τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε. Μπορεί να αισθανόταν φόβο, από κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είχε θέματα στο παρελθόν. Τώρα έχει επιλέξει να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, από το να σιωπήσει. Η δική μου συμβουλή ήταν ότι θα έπρεπε να κάνει κατευθείαν καταγγελία. Ότι υπέστη σωματικές βλάβες, είναι αδιαμφισβήτητο. Αν η Μικαέλα Φωτιάδη είχε πάει απευθείας στο νοσοκομείο και είχε περιγράψει το περιστατικό, θα είχε ξεκινήσει αυτομάτως η ποινική διαδικασία», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Έκρυβε το πρόσωπό της στην κάμερα με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μετά τον ξυλοδαρμό - «Ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου»