Φιλοθέη Μωβ: Κινείται νομικά κατά του Γιάννη Βαρδή - Τον μηνύει μετά τις τελευταίες δηλώσεις του

Συνεχίζεται η κόντρα με τον γιο του Αντώνη Βαρδή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η χρόνια κόντρα του Γιάννη Βαρδή και την τελευταίας συζύγου του πατέρα του, Φιλοθέης Μωβ είναι γνωστή ωστόσο τους τελευταίους μήνες αυτή έχει αναζωπυρωθεί με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν δημόσια πυρά.

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα τη Δευτέρα 12/2 γνωστοποιήθηκε πως η Φιλοθέη Μωβ κάνει μήνυση στον γιο του Αντώνη Βαρδή μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή για εκείνη και την Κοινωνική Κουζίνα του Άλλου Ανθρώπου.

Η Φιλοθέη Μωβ δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στη δωρεάν σίτιση και μάλιστα ανήκει στη μερίδα εκείνων που υποστηρίζουν την αθωότητα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου αναφορικά με την οικονομική διαχείριση της αυτοδιαχειριζόμενης ομάδας, που προσφέρει δωρεάν φαγητό.

Η Φιλοθέη Μωβ έκανε μήνυση στον Γιάννη Βαρδή

«Θα ήθελα να σου πω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί πάρα πολλή λάσπη, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να αποδειχτούν σε μία δικαστική αίθουσα. Οπότε αποφάσισα ότι για να μπορέσω να υπερασπιστώ την προσωπικότητά μου και το έργο του Αντώνη θα πρέπει όλα αυτά να ειπωθούν σε μια αίθουσα δικαστηρίου και να παρθεί μία απόφαση, έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι δεν είναι συκοφαντίες. Συνεχίζει έτσι ένας πόλεμος ανελέητος. Πράγματα από την προσωπική μου ζωή δε θα έπρεπε να τα χρησιμοποιούν δημόσια στα λαϊκά δικαστήρια.

Δε μπορείς έτσι απλά να βγαίνεις και να συκοφαντείς. Ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός, η ελληνική δικαιοσύνη. Προσπάθησα να είμαι διακριτική, δεν μου αρέσει να βγαίνω μπροστά. Κάπου υπάρχουν κάποια όρια. Έχω ήδη κινηθεί νομικά. Έχει ήδη κατατεθεί μήνυση και στον Γιάννη και σε όποιον με συκοφαντεί», είπε μεταξύ άλλων η Φιλοθέη Μωβ.

Οι δηλώσεις της Mωβ για τον Πολυχρονόπουλο

Η Φιλοθέη Μωβ μίλησε πριν από λίγες ημέρες στο T-Live, παίρνοντας το μέρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: «Ανθρωποφαγία, τσουβαλοποίηση, βγαίνουν και λένε διάφορα. Κρίμα! Όλη αυτή η υπόθεση έχει πλήξει την αλληλεγγύη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει χιλιάδες και εκατομμύρια μερίδες φαγητού», υποστήριξε και συμπλήρωσε:

«Εκεί ήταν πάρα πολλές οι μερίδες σε αντίθεση με τις δικές μας. Δεν βγαίνει διαφορετικά. Μόνο τα μπολάκια που είναι ένα πάγιο έξοδο, κοστίζουν 140 ευρώ. Πώς θα βγουν όταν κάνεις τριπλάσιες μερίδες;».

«Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. Νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα δει τι γίνεται και θα κρίνει. Εγώ ξέρω ότι έχει προσφέρει έργο. Αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο είναι οι πολλοί καναπεδάτοι που κοιτούν την παρτάρα τους», τόνισε.

«Είναι δοτικός. Άκουσα μητέρα εθελόντριας να του λέει "Κωνσταντίνε δεν έχω να φάω μη μ’ αφήσεις" και έβγαλε και της έδωσε χρήματα μπροστά στα μάτια μου πριν 1 μήνα», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Για τους ισχυρισμούς εθελοντών ότι εκείνος έδινε τις δωρεές σε μίνι μάρκετ αλλοδαπών, δήλωσε: «Αυτό είναι ανθρωποφαγία, δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου κάνει πολύ χυδαίο να βγαίνουν να το λένε. Αυτό είναι συκοφαντία. Πήγαινε πολύς κόσμος, πολλές οικογένειες πήγαιναν και έπαιρναν σακούλες με τρόφιμα αποκλείεται να πουλούσε».

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής τότε, πλησίασαν ξανά τον Γιάννη Βαρδή για να τον ρωτήσουν για όσα είπε εκίνη, με τον ίδιο να λέει: «Δεν έχω ιδέα δεν με αφορά η κυρία, δεν με αφορά. Εγώ ξέρω ότι τα πρώτα χρόνια μαγείρευαν μαζί και μετά έμαθα ότι δεν μαγείρευαν μαζί, άρα λοιπόν κάτι συνέβη μεταξύ τους».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού με τη μητέρα του - Λίγο μετά τον σάλο για την Κοινωνική Κουζίνα