Άγριος καβγάς Σούρα - Μπαλάσκα στο Super Κατερίνα: Έκλεισε έξαλλος την σύνδεση ο αστυνομικός

«Καλημέρα… ντρέπομαι, γιατί σας ξέρω και είστε φίλος μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριος καβγάς Σούρα - Μπαλάσκα στο Super Κατερίνα: Έκλεισε έξαλλος την σύνδεση ο αστυνομικός

Ένας άγριος καβγάς σημειώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα ανάμεσα στον Δημήτρη Σούρα και τον Γιώργο Μπαλάσκα, με αφορμή την υπόθεση δολοφονίας του 43χρονου στη Χαλκίδα. Ο ψυχίατρος συγκεκριμένα, έγινε έξαλλος με τον συνδικαλιστή αστυνομικό, όταν δήλωσε πως μπορεί η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος να έπασχε από κάποια μικροκατάθλιψη.

Ο τσακωμός Μπαλάσκα - Σούρα στο Super Κατερίνα

«Eίπατε κάτι που είναι λάθος. Δεν υπάρχει κατάθλιψη που σκοτώνεις. Υπάρχει μία παράξενη κατάθλιψη, που σκοτώνεις και αυτοκτονείς αλλά αυτή είναι μία διαφορετική ιστορία. Δεν σκοτώνει ο καταθλιπτικός. Αν περάσουμε το μήνυμα στον ελληνικό λαό ότι ο καταθλιπτικός σκοτώνει, χαθήκαμε», είπε ο Δημήτρης Σούρας με το που άκουσε την δήλωση του Γιώργου Μπαλάσκα.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Μπαλάσκας, προσπάθησε να εξηγήσει τι εννοεί με την δήλωση του, φέρνοντας και πάλι την ενόχληση του Δημήτρη Σούρα.

«Κύριε Μπαλάσκα, κάνετε ένα σενάριο από το μυαλό σας που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Σοβαρολογείτε; Τι λέει τώρα; Να σας κάνω μία ερώτηση; Αν δεν ήμουν εγώ εδώ, θα το είχατε γυρίσει και θα είχατε φτάσει έτσι στο ότι συμφωνείτε; Στην αρχή είπατε τελείως διαφορετικά πράγματα», σχολίασε αμέσως μετά ο Δημήτρης Σούρας, προκαλώντας την ενόχληση του συνδικαλιστή αστυνομικού..

«Δηλαδή τι θέλετε να πείτε, κύριε Σούρα; Ότι υπήρχε περίπτωση να έλεγα δημόσια πως υπάρχει δικαιολογία για τη δολοφόνο; Καλημέρα… ντρέπομαι, γιατί σας ξέρω και είστε φίλος μου», απάντησε ο Σταύρος Μπαλάσκας και διέκοψε τη σύνδεση Skype, αποχωρώντας από τη συζήτηση», του απάντησε φανερά ενοχλημένος και διέκοψε την σύνδεση του με την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Είναι άσχημο αυτό που είπατε, κύριε Σούρα. Να ζητήσετε συγγνώμη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρισμένη από την όλη κατάσταση, ζητώντας από τους συνεργάτες της να τον καλέσουν ξανά.

«Να ξαναβάλετε το βίντεο και να δείτε τι είπε. Δεν λέγεται αυτό ζωντανά! Είναι μία φόνισσα, που έχει προμελετήσει τα πάντα! Τον Μπαλάσκα τον ξέρω χρόνια, δεν τον πρόσβαλα καθόλου», συνέχισε να υπερασπίζεται τον εαυτό του ο Δημήτρης Σούρας, ενώ όλη η εκπομπή του έλεγε πως έχει άδικο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο άντρες έχουν έρθει σε ένταση - δείτε εδώ.