Κατερίνα Καινούργιου: «Αφού η Μπέττυ δε βλέπει την εκπομπή, να...» - «Με το Breakfast at star δε θα ασχοληθώ καν!»

Ξεκαθάρισμα στον αέρα του Alpha για Μαγγίρα, Μακαλιά και Χατζίδου - Παύλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη Δευτέρα 12/2 μέσα από το Super Κατερίνα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα για εκείνη και για τη σχέση της με την Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς υπονοείται έντονα ότι υπάρχει κάποια κόντρα ανάμεσά τους.

Από τη μεριά της η ξανθιά παρουσιάστρια έσπευσε να εξηγήσει πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα αντιπάθειας παρά το γεγονός, πως η Μαγγίρα το περασμένο Σαββατοκύριακο είπε μια ατάκα που την ενόχλησε στον αέρα του I Love ΣουΚου (δείτε εδώ).

Με αφορμή τα όσα είπε η Καινούργιου για τη Μπέττυ, τον Δημήτρη Μακαλιά και τους συνεργάτες τους, στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Breakfast at star και συγκεκριμένα στον αρχισυντάκτη της εκπομπής μιας και εκείνοι δείχνουν να έχουν μια εμμονή μαζί της.

Οι νέες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή της

«Μου έστειλε την Παρασκευή ο Μακαλιάς και μου είπε ότι δεν είπε κάτι αρνητικό. Του έστειλα περαστικά που μπήκε στο νοσοκομείο και του είπα πως και εγώ είχα πάει στο νοσοκομείο για το έντερο μου με κάτι ψυχοσωματικά. Το παιδί μετά επέστρεψε στην εκπομπή, πήγε να μου στείλει ένα φιλί και του λέει κατευθείαν η Μπέττυ: ''Ααα beef πάλι, άλλα λες από πίσω''. Είπε επίσης η Μπέττυ ότι δεν βλέπει την εκπομπή της Κατερίνας. ''Καλά κάνεις Μπέττυ μου δεν χάνεις και κάτι. Αλλά επειδή συνέχεια αναφέρεσαι σε μένα, βάλε ένα απόσπασμα να δεις πόσο ωραία έχουμε μιλήσει. Εμείς σχολιάσαμε αυτά που είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ καμία προσωπική επίθεση ούτε κριτική, πάντα μιλάω πολύ όμορφα για τη Μπέττυ''.

Τώρα μπαίνω και βλέπω τώρα ότι η Μπέττυ απάντησε στο Star. Με το Star αδερφάκια δεν είμαστε; Γιατί κάθε μέρα το Breakfast@Star έχει κάτι αρνητικό για την Κατερίνα; Χρήστο μου; Στην αρχισυνταξία να το πω του Star, δεν γίνεται από αγάπη ρε αγάπη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να πουλάει αλλά κάθε μέρα κάτι αρνητικό για την Κατερίνα... Τέλος πάντων, δε θα ασχοληθώ καν.

Αλλά αφού η Μπέττυ δε βλέπει την εκπομπή να μπει να δει αποσπάσματα για το πόσο ωραία μιλάω για εκείνη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.