I Love ΣουΚου - Επέστρεψε ο Μακαλιάς: «Να στείλω ένα γλυκό φιλί στην Καινούργιου που μας βλέπει», «Εγώ δεν την βλέπω», απάντησε η Μαγγίρα

Αμήχανο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I Love ΣουΚου - Επέστρεψε ο Μακαλιάς: «Να στείλω ένα γλυκό φιλί στην Καινούργιου που μας βλέπει», «Εγώ δεν την βλέπω», απάντησε η Μαγγίρα

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το Σάββατο 10/2, κι αυτό γιατί ήταν άρρωστος όπως δήλωσε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα, με τον ίδιο να το επιβεβαιώνει αργότερα δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του από το νοσοκομείο με ορούς στα χέρια.

Την Κυριακή 11/2, ωστόσο, ο ηθοποιός επέστρεψε ανανεωμένος με ευχάριστη διάθεση και αμέσως αναφέρθηκε στο "καρφί" που πέταξε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την κλινική, για την Κατερίνα Καινούργιου και τα σχόλιά της περί «σκληρού gossip».

Η επιστροφή του Δημήτρη Μακαλιά στο I Love ΣουΚου και η επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου

Εξήγησε, λοιπόν, πως επικοινώνησε με την παρουσιάστρια του Super Κατερίνα και αντάλλαξαν κάποια ωραία λόγια. «Όλα καλά πάντως. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μου έστειλαν μηνύματα χθες, ήταν πολύ συγκινητικό αυτό. Να στείλω ένα γλυκό φιλί στην Κατερίνα Καινούργιου - γιατί ξέρω ότι μας βλέπει και αν δεν μας βλέπει θα μας δει μετά. Ξέρει αυτή. Με αγάπη το λέω. Μου έστειλε περαστικά, μιλήσαμε, είχαμε μια γλυκιά συνομιλία και την ευχαριστώ πολύ. Την φιλώ. Είπα για να ασχολείται η μια εκπομπή με την άλλη σημαίνει ότι βλέπει η μια εκπομπή την άλλη», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλεις να σου πω την αλήθεια; Εγώ δεν βλέπω Super Κατερίνα», απάντησε τότε όλο νόημα η Μπέττυ Μαγγίρα, για να ρωτήσει εκείνος: «Ε, αποσπάσματα δεν βλέπεις;». «Ναι, αποσπάσματα βλέπω...», δήλωσε τότε η ίδια.

Έτσι απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην παρουσιάστρια του Super Κατερίνα

Εμφάνισε έναν πίνακα με διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου χρώματος και μαζί με τους συνεργάτες της ξεκίνησαν να διαλέγουν ποια απόχρωση ανήκει στον καθένα, δίνοντας έτσι μία πιο χιουμοριστική νότα αντί να συνεχίσει την διαμάχη.

«Τι κάναμε όλη την εβδομάδα; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί έτσι είμαστε εμείς. Θέλω να τα ξέρω όλα… μιας και με λένε κουτσομπόλα. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο. Αυτοί είμαστε, είμαστε οι κίτρινοι τύποι. Μας είπαν κίτρινους, βαρύ κίτρινο. Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε;», είπε χαρακτηριστικά.