Δημήτρης Μακαλιάς: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Η αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου

Η φωτογραφία με τους ορούς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απουσιάζει σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, από το πλατό του ΑΝΤ1 και της εκπομπής I Love ΣουΚου, κι αυτό γιατί είναι άρρωστος (δείτε εδώ την ανακοίνωση της Μπέττυς Μαγγίρα). Και ενώ δεν φαινόταν πως πρόκειται για κάτι σοβαρό, ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, μία φωτογραφία με τους ορούς που έχουν βάλει στο χέρι του, χωρίς βέβαια να εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί και ποια είναι η κατάστασή του. Παρόλα αυτά, δεν χάνει σίγουρα το χιούμορ του, αφού στην ανάρτησή του έκανε και μία μικρή σημείωση, πετώντας την σπόντα του για τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου περί σκληρού gossip για εκείνον, την εκπομπή που συμμετέχει και την παρουσιάστριά της (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Η σπόντα του Δημήτρη Μακαλιά μέσα από το νοσοκομείο για την Κατερίνα Καινούργιου

«Πανέτοιμος για σκληρό gossip σήμερα!»

Δημήτρης Μακαλιάς νοσοκομείο

Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα βγήκε στον αέρα της εκπομπής της, I Love ΣουΚου, στο κανάλι του ΑΝΤ1, το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, έτοιμη να απαντήσει στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε και από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και από την Κατερίνα Καινούργιου, περί κιτρινισμού και σκληρού κουτσομπολιού (δείτε εδώ τι είπε ο πρώτος).

Η ίδια, λοιπόν, εμφάνισε έναν πίνακα με διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου χρώματος και μαζί με τους συνεργάτες της ξεκίνησαν να διαλέγουν ποια απόχρωση ανήκει στον καθένα, δίνοντας έτσι μία πιο χιουμοριστική νότα αντί να συνεχίσει την διαμάχη.

«Τι κάναμε όλη την εβδομάδα; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί έτσι είμαστε εμείς. Θέλω να τα ξέρω όλα… μιας και με λένε κουτσομπόλα. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο. Αυτοί είμαστε, είμαστε οι κίτρινοι τύποι. Μας είπαν κίτρινους, βαρύ κίτρινο. Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε;», είπε χαρακτηριστικά.