Δημήτρης Μακαλιάς: Εκτός I Love ΣουΚου - Η ανακοίνωση της Μπέττυς Μαγγίρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου σήμερα και λίγο πριν τις 10:00 το πρωί η Μπέττυ Μαγγίρα βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 με την εκπομπή της, I Love ΣουΚου, για να καλωσορίσει το κοινό της, όπως κάνει κάθε Σαββατοκύριακο. Ξεκίνησε απαντώντας έμμεσα και με χιούμορ στα σχόλια που δέχθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (δείτε εδώ τι είπε), αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ τι ανέφερε) και συνέχισε με μία δυσάρεστη ανακοίνωση.

Εκτός I Love ΣουΚου ο Δημήτρης Μακαλιάς

Έλειπε από το πλευρό της ο Δημήτρης Μακαλιάς. Δεν πρόκειται, όμως, για κάτι μόνιμο, αφού πρόκειται απλώς για μία αδιαθεσία. Η παρουσιάστρια εξήγησε πως ο συνεργάτης της είναι, δηλαδή, άρρωστος, του ευχήθηκε τα περαστικά της και τόνισε πως ελπίζει να μην αργήσει να επιστρέψει κοντά της.

«Μας λείπεις πάρα πολύ. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να είναι μαζί μας αύριο. Περαστικά Δημητράκη μου, περαστικά», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους καλεσμένους της εκπομπής

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, καλεσμένη στο στούντιο του «I Love ΣουΚου» θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ακόμα, θα συνδεθούμε με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στο Λονδίνο, Ισαάκ Καριπίδη, για να μάθουμε τα νεότερα της υγείας του Βασιλιά Καρόλου.

Στην παρέα μας θα προστεθεί και η Ανδριάνα Μανέτα, που έχει εργαστεί ως κειμενογράφος του βρετανικού παλατιού, για να μας αποκαλύψει τα πάντα για το παρασκήνιο της ανακοίνωσης για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, καλεσμένη στο στούντιο του «I Love ΣουΚου» θα είναι η Μυρτώ Αλικάκη. Μαζί μας θα είναι και ο Στάθης Σχίζας, για να μιλήσουμε για το «Survivor».

Ακόμα, ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές, η Αθηνά Αφαλίδου θα σχολιάσει όλα τα αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα της εβδομάδας και η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα θα μας πει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται.

«I Love ΣουΚου» με την Μπέττυ Μαγγίρα Κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής
  • Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου
  • Βοηθός Αρχισυντάκτη: Γιάννης Σημαντηράκης
  • Υπεύθυνος Καλεσμένων: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης