Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποσό ''μαμούθ'' τα 30.000.000 ευρώ - Ο πραγματικός τζίρος της εταιρείας του τραγουδιστή

Αναλυτικά τα υπέρογκα κέρδη του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αναμφίβολο ότι έχει χαράξει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του τραγουδιού με τον καλλιτέχνη να έχει εργαστεί σκληρά για να κατακτήσει την επιτυχία τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε σκηνές του εξωτερικού.

Παράλληλα με το τραγούδι ο Αργυρός έχει κάνει και επιχειρηματικά ανοίγματα, καθώς μαζί με τον αδερφό του Παύλο Αργυρό έχουν ιδρύσει την Argy Productions, η οποία ξεκίνησε με το κεφάλαιο των 30.000 ευρώ.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα έγινε γνωστό, πως τα δύο αδέρφια βραβεύτηκαν από την Ένωση Ελλήνων Επιχειρηματιών με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η εταιρεία είχε τζίρο τον τελευταίο χρόνο, που ξεπερνούσε τα 30.000.000 ευρώ (δείτε εδώ αναλυτικά το ποσό).

Τι συμβαίνει με τα κέρδη της επιχείρησης του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού τη Δευτέρα 12/2 διαψεύστηκε η παραπάνω είδηση σχετικά με αυτήν την υπέρογκη κερδοφορία. Πιο αναλυτικά, η Argy Productions για ένα χρόνο είχε πωλήσεις ύψους 2.500.000 ευρώ και καθαρό κέρδος 2.000.000 ευρώ κάτι που αποδεικνύει δύναμη του τραγουδιστή στον τομέα του επιχειρείν.

Λίγα λόγια για τη ζωή και την καριέρα του Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός (Ίλιον Αττικής, 21 Μαΐου 1986) είναι Έλληνας τραγουδιστής του λαϊκού και της ποπ. Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε το 2008, με το CD single «Όλα Θα Αλλάξουν», ενώ ο πρώτος του ολοκληρωμένος δίσκος κυκλοφόρησε το 2011, με τίτλο «Μάλλον Κάτι Ξέρω». Έχει λάβει 10 μουσικά βραβεία σε Ελλάδα (MAD VMA) και Κύπρο (SMA).

Τον Οκτώβριο του 2016, τραγούδησε στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου στη Μόσχα, ενώ τον Απρίλιο του 2019 εμφανίστηκε στην «Pais Arena» της Ιερουσαλήμ και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς στη μεγάλη επετειακή συναυλία για τα 55 χρόνια του Χρήστου Νικολόπουλου στη δισκογραφία, στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας. Το καλοκαίρι του 2022 έκανε την πιο επιτυχημένη περιοδεία της σεζόν, με συναυλίες σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο, η οποία ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά, ολοκλήρωσε τον Δεκέμβριο του 2023 την απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία του, με τίτλο «Elpida tour».

Ο μοναδικός αυτός καλλιτέχνης ταξιδεύοντας στην Αυστραλία, στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στην Αμερική χάρισε μουσικές στιγμές χαράς και διασκέδασης στο κοινό του. Στο «ταξίδι» του τον συνοδεύουν η Ανδρομάχη, η Κλαυδία και οι Playmen, αλλά και σε ορισμένους προορισμούς οι guest stars Light, Rack και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Στις 18 Νοεμβρίου τραγούδησε στο θρυλικό γήπεδο Barclays Center της Νέας Υόρκης, όπου ακούστηκε για πρώτη φορά ελληνική μουσική.