Κοραλία Καράντη: Δίμετρος και κούκλος ο γιος της ηθοποιού - Τον απέκτησε με γοητευτικό άντρα από την εγχώρια showbiz

Σπάνιες φωτογραφίες του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κοραλία Καράντη έχει λάβει για πολλοστή φορά στην καριέρα της εξαιρετικές κριτικές μέσα από τον ρόλο και την ερμηνεία της στη νέα σειρά του Mega, Famagusta. Η ηθοποιός είχε πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση, όταν κάτι θα την συναρπάσει και εν τέλει αυτό βρέθηκε.

Όλοι λοιπόν αναγνωρίζουν το ταλέντο της ηθοποιού μέσα από όσα έχει κάνει στην καριέρα της στην υποκριτική, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν με λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη Κοραλία Καράντη λοιπόν, έχει κάνει τρεις γάμους - οι δύο εκ των οποίων είναι από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Με τον πρώτο της σύζυγο μάλιστα η ηθοποιός είχε αποκτήσει έναν γιο, τη σημερινή, μεγάλη της αγάπη.

Αυτός είναι ο γιος της Κοραλίας Καράντη

Ο λόγος για τον Εδουάρδο Καλημέρη, τον μοναχογιό της Καράντη από τον γάμο της με τον Τζώνη Καλημέρη. Μαμά και γιος έχουν μοναδική σχέση με τον νεαρό να μοιάζει ομολογουμένως στον πατέρα του. Η καλλιτεχνική φύση είναι κάτι που δε μπορούσε να αποφύγει, καθώς ο Εδουάρδος ασχολείται με την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, αγαπάει τη φωτογραφία και την χιπ χοπ.

Κοραλία Καράντη - Γιος - Καλημέρης

Κοραλία Καράντη - Γιος

Οι τρυφερές δηλώσεις για τον γιο της

«Για μένα ο γιος μου ήταν πρωταρχικό θέμα, ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου. Γι’ αυτό κι όταν έμεινα έγκυος αποτραβήχτηκα από τη δουλειά μου, όπως επίσης και στην εφηβεία του το ίδιο. Ήθελα να είμαι παρούσα και βοηθητική απέναντί του», είχε πει η Κοραλία Καράντη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.