Νίκος Παππάς: Ερωτηματικά με τις νέες δηλώσεις του για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου - «Βλέπεις πόσο αδίστακτοι είναι...»

Σχετικά με την πρόσφατη έξοδό τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κάμερα του Breakfast at star εντόπισε τον Νίκο Παππά αποσπώντας του δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 12/2 με τον πρώην μπασκετμπολίστα να ερωτάται σχετικά με την πρόσφατη έξοδό του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου σε νυχτερινό μαγαζί δείτε εδώ).

Ο ίδιος λοιπόν ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του σταμάτησε και απάντησε στη ρεπόρτερ πολύ ευγενικά, κάνοντας εμφανές πως δε θέλει σε καμία περίπτωση να αναφερθεί σε κάτι που σχετίζεται με την προσωπική του ζωή.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό όμως, πως ο Νίκος Παππάς δεν διέψευσε τις φήμες περί σχέσης με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, αντίθετα άφησε να εννοηθεί πως θα ήταν καλύτερο να απαντήσει η ίδια, μιας και ανήκει στον ίδιο χώρο με τους ρεπόρτερς που τον αναζητούν διακαώς.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

«Είμαι σε μια φάση και σε έναν προσανατολισμό, που άλλα πράγματα είναι σημαντικά για μένα και δυστυχώς είναι ένα πεδίο λίγο επικίνδυνο και βλέπεις πόσο αδίστακτοι είναι όλοι. Δε θέλω να πάρω κανέναν άνθρωπο στον λαιμό μου. Ας ρωτήσετε όποιον άλλον θέλετε δεν είμαι για να μιλάω για αυτά», είπε ο Νίκος Παππάς.

Η τελευταία αντίδραση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

«Δε θέλω, πρέπει να ανέβω, έχω ραντεβού και πρέπει να φύγω, έχω αργήσει. Ευχαριστώ Σοφάκι», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα του Breakfast at star.