Λάουρα Νάργες: «Μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα!» - Η ανακοίνωση για την νέα σελίδα στη ζωή της

Ποζάρει χαμογελαστή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λάουρα Νάργες έχει γίνει μανούλα φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μάλιστα, έχει κάνει τεράστιες αλλαγές στη ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια, οι οποίες είναι εντελώς συνειδητές.

Μέσα από το post που έκανε η ίδια τη Δευτέρα 12/2 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη φάση, στην οποία βρίσκεται μιας και δεν είναι τόσο ενεργή στα social media.

Η Νάργες πόζαρε λοιπόν λαμπερή με μαύρη ολόσωμη φόρμα και επιβεβαίωσε ουσιαστικά αυτό, αναφέραμε λίγο πιο πάνω! Η απόφασή της να δημιουργήσει οικογένεια με τον Σαντικάι - παρά τις μεγάλες αλλαγές και όποιες δυσκολίες - την έχει δικαιώσει!

Δείτε επίσης: Λάουρα Νάργες: «Δεν ήθελα να μη μοιραστώ αυτή τη στιγμή μας με εσάς...»

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της

«Μου έχω δώσει τόσο πολύ χρόνο…! Μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα! Χρόνο για εμένα αλλά και την πανέμορφη οικογένεια μου. Η ζωή που έχω επιλέξει τα τελευταία δύο χρόνια είναι γεμάτη ηρεμία και γαλήνη, και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα! Κάπως έτσι, ελεύθερη, καταφέρνω να λειτουργώ ξανά όπως ήξερα αλλά και να δημιουργώ…», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Ο απολογισμός της για το 2023

«Oh man… what a year! Σίγουρα ήταν μία πρόκληση το 2023, δεν θα πω ψέματα… Και ολοκληρώνεται με μία γροθιά στο στομάχι, αλλά είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται στο δρόμο μας. Έγιναν επίσης (και επιτέλους) τα πρώτα βήματα για νέες αρχές που θα φανερωθούν το 2024 και ανυπομονώ. Εύχομαι να πήραμε όλοι μας τα μαθήματα που χρειάστηκε να πάρουμε – όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην επιστρέψουν ξανά οι προκλήσεις αυτές μέχρι να μάθουμε πια το άτιμο αυτό μάθημα – και να μπούμε στο νέο έτος με υγεία πάνω απ όλα, τα υπόλοιπα με πίστη, στρατηγική και αφοσίωση φτιάχνονται άλλωστε! Την οικογένεια σας (εξ αίματος και μη) και τα μάτια σας! Bye bye, 2023», έγραψε χαρακτηριστικά.