Λάουρα Νάργες: «Δεν ήθελα να μη μοιραστώ αυτή τη στιγμή μας με εσάς...» - Σε πελάγη ευτυχίας με τον Σαντικάι και τον μικρό Αλέξανδρο στη Γερμανία

Ξεχωριστές οι φετινές γιορτές τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι πέρασαν διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς ταξίδεψαν μαζί με τον γο τους στη Γερμανία, στον τόπο καταγωγής της ραδιοφωνικής παραγωγού (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πατρικό της). Μπορεί εκείνες τις ημέρες να έμεινε εκτός social media η ίδια, απολαμβάνοντας στιγμές με την οικογένειά της, όμως ακριβώς επειδή αυτές έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, θέλησε να τις μοιραστεί και με τους θαυμαστές της.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου 30/12 η νέα μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με το παιδί της, τα δώρα που άνοιξαν και το τραπέζι που έκαναν με τα υπολοιπα μέλη.

Δείτε επίσης: Σαν πριγκίπισσα η Λάουρα Νάργες με το παραμυθένιο της φόρεμα - Το φιλί με τον Σαντικάι έξω από την εκκλησία που βαφτίστηκε ο γιος τους

Η τρυφερή ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με τον γιο της από τις γιορτές στη Γερμανία

«Πέρασαν λίγες ημέρες αλλά δεν ήθελα να μη μοιραστώ αυτή τη στιγμή μας με εσάς. Γιορτάσαμε όμορφα Χριστούγγενα φέτος, οικογενειακά και «γερμανικά». Ανοίξαμε τα δώρα στις 24.12 αφού γευματίσαμε και τραγουδήσαμε εορταστικά τραγούδια μπροστά στο δέντρο μας. Εννοείται δεν έλειπε το Άγια Νύχτα από το track list μας… Μου αρέσει τόσο πολύ που δημιουργούμε τις δικές μας οικογενειακές παραδόσεις με σκοπό πάντα να προσφέρουμε μαγεία και ομορφιά στον μικρό μας. Στα πρώτα δύο slides βλέπετε το λεγόμενο ινσταγκραμικό "IG vs. Reality". Διαλέξτε εσείς ποιος τελικά είναι το (για πάντα) «παιδί» της οικογένειας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η εξομολόγηση του Χρήστου Σαντικάι για τις κρίσεις στη σχέση τους

Για τη σχέση του με την Λάουρα Νάργες και την πατρότητα μίλησε, σε συνέντευξη του ο Χρήστος Σαντικάι, που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 8/11 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, Μάλιστα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον ρατσιμό που έχει βιώσει λόγω της καταγωγής του.

«Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω "μουσικός χαζομπαμπάς". Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα "μαμά" και τη Λάουρα "μπαμπά"¨. Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ μόνο ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Είναι μαγικό το συναίσθημα (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτιση). Δεν μπορώ να σας δηλώσω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

«Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Είναι μια μίξη. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω να δω τη η Λάουρα να είναι όπως θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, θα είμαι βλάκας, εντελώς», πρόσθεσε.

«Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου στείλει ο τότε αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου. Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα αλλά δεν το έχω μετανιώσει», είπε.

«Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο. Γελάω με αυτά τα πράγματα», σχολίασε ο Χρήστος Σαντικάι σχετικά με τον ρατσισμό που έχει βιώσει.

Δείτε εδώ το βίντεο: