Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγηση του Γιώργου Τσούλη: «Όταν είμαι πολύ κοντά σου, μερικές φορές...» - «Ρε θα με τρελάνεις;»

Δεν περίμενε να το ακούσει αυτό μετά από τόσα χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγηση του Γιώργου Τσούλη: «Όταν είμαι πολύ κοντά σου, μερικές φορές...» - «Ρε θα με τρελάνεις;»

Η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε το τηλεοπτικό της κοινό το μεσημέρι της Δευτέρας 12/2 μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, και αμέσως βρέθηκε στην κουζίνα για να μαγειρέψει με τον Γιώργο Τσούλη. Παρατήρησε, όμως, πως εκείνος ήταν κάπως κομπιασμένος και αναρωτήθηκε εάν υπήρχε κάτι που τον προβλημάτιζε.

Η απάντηση που πήρε, όμως, δεν ήταν αυτή που περίμενε και τα έχασε. Ο διάσημος σεφ της έκανε μία μικρή εξομολόγηση, με την παρουσιάστρια να μην πιστεύει στα αυτιά της και να μην ξέρει τι να του απαντήσει μπροστά στην κάμερα.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Τσούλη που άφησε άναυδη την Ελένη Μενεγάκη

«Τώρα μόλις με ρωτούσε ο Γιώργος Τσούλης πώς είμαι. Μετά από ένα Σαββατοκύριακο πάντα καλά. Ποιος δεν είναι καλά; Αλλά εσύ πάλι μάλλον δεν είσαι καλά, σε βλέπω προβληματισμένο», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, με εκείνον να της απαντά:

«Δεν είμαι καθόλου προβληματισμένος, αλλά κάθομαι έτσι γιατί ντρέπομαι μερικές φορές, ξέρεις τώρα... Δεν ντρέπομαι την τηλεόραση. Απλά είναι ότι όταν είμαι πολύ κοντά σου, μερικές φορές, ξέρεις… Είσαι αυτή που είσαι ρε παιδάκι μου, δεν γίνεται να ξεπεραστεί. Με εσένα δεν ξεπερνιέται η ντροπή, είσαι η Ελένη. Αλήθεια σου λέω, σε κοιτάω στα μάτια».

«Τι ακούω ρε παιδιά! Μίλησε μου μετά από μία δεκαετία! Ρε θα με τρελάνεις; Βρε μπας και ο Κρόνος σε έκανε να νιώθεις άλλα πράγματα; Είναι δυνατόν», αναφώνησε τότε εκείνη κοιτώντας τον στα μάτια με απορία.

Δείτε επίσης: Γιατί δεν πήγε στην βάφτιση του παιδιού του συνεργάτη της, Γιώργου Τσούλη - Ο πραγματικός λόγος

Η γκάφα της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη με το που ξεκίνησε η εκπομπή της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, το μεσημέρι της Τετάρτης 24/1, βρέθηκε ξανά στην κουζίνα για να μαγειρέψει με τον Γιώργο Τσούλη. Χόρευε και τραγουδούσε μαζί του, καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές, χωρίς να έχει αντιληφθεί πως έχει ξεχάσει το ακουστικό από το κινητό της στο αυτί της.

Της έκαναν σήματα πίσω από τις κάμερες, ωστόσο εκείνη άργησε να καταλάβει τι της έλεγαν οι συνεργάτες της. Φυσικά, δεν αισθάνθηκε καμία αμηχανία μόλις κατάλαβε, αφού "λάθη" συμβαίνουν συχνά στις live εκπομπές, και έτσι συνέχισε κανονικά στην ροή του προγράμματος.

«Τι έγινε; Τι λες; Να βγάλω το I pad; Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό! Θυμίστε μου πόσα χρόνια δουλεύω στην τηλεόραση; Δεν μπορεί να συμβαίνει σε άλλο…Ούτε που κατάλαβα ότι ξέχασα το ακουστικό στο αυτί... Φοράω και το ακουστικό του τηλέφωνο, γιατί όταν βάφομαι, δεν μπορώ να μιλήσω. Ούτε που το κατάλαβα. Έχω μάθει να ακούω φωνές, γι' αυτό…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μου εμφανίζονται κάτι νεαροί στο Instagram, μπορεί να μη φοράνε τίποτα...» - Άφωνοι στο πλατό του MEGA με την εξομολόγηση της παρουσιάστριας