Μαρία Μπεκατώρου: Κρατούσε από το μπράτσο τον Αλεβιζόπουλο στη Γλυφάδα - Η αντίδρασή της μόλις είδε τον φακό

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, σπάνια πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, ωστόσο, τους τσάκωσε μαζί το Σαββατοκύριακο που πέρασε στους δρόμους της Γλυφάδας.

Οι δυο τους έκαναν βόλτα στην περιοχή, με την παρουσιάστρια να κρατά τον καλό της από το μπράτσο και να περπατά χαμογελαστή στο πλευρό του. Αντιλήφθηκαν πως υπήρχε κάμερα τριγύρω, αλλά δεν έδειξαν να ενοχλούνται και συνέχισαν χαλαροί. Εκείνη φορούσε ένα ιδιαίτερο σύνολο με τζιν παντελόνι καμπάνα, πουκάμισο, ζακέτα, σακάκι και loafers, ενώ εκείνος στεκόταν δίπλα της στα μαύρα με ένα πιο αθλητικό look.

Δείτε επίσης: Τη διαφορά την κάνει η κουζίνα - Το μοντέρνο σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου και του Αντώνη Αλεβιζόπουλου

Η βόλτα της Μαρίας Μπεκατώρου και του Αντώνη Αλεβιζόπουλου στην Γλυφάδα

Μαρία Μπεκατώρου Αλεβιζόπουλος έξοδος

Μαρία Μπεκατώρου Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Πώς γνωρίστηκαν

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, και μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, έκανε μία πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τους μεγάλους σταθμούς της ζωής της.

Αναφέρθηκε, δηλαδή, στην τηλεοπτική της καριέρα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, εξηγώντας πώς κατάλαβε πως ήταν ο άνθρωπός της και πώς κατέληξαν στον γάμο (δείτε εδώ την σπάνια νυχτερινή τους έξοδο στα μπουζούκια).

«Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο στην Κεφαλλονιά, το καλοκαίρι του 1999. Αθηναίος εκείνος, τον φιλοξενούσε ένας φίλος. Δεν κάναμε σχέση αμέσως. Μου άρεσε, φορούσε πολύ ωραία παπούτσια. Ακόμα φοράει ωραία παπούτσια. Δεν έχει social media, δεν ασχολείται καθόλου. Με φλέρταρε, γίναμε ζευγάρι μετά από μερικό καιρό στην Αθήνα. Παντρευτήκαμε το 2007. Δεν θυμάμαι που πήγαμε πρώτη φορά ραντεβού. Ένιωθα ότι ήταν ένας άντρας που μπορούσα να στηριχτώ επάνω του», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Εκείνη είναι 48 και εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικία της Μαρίας Μπεκάτωρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο