Αθηνά Οικονομάκου: ''Πανικός'' με τον χορό της σε πάρτι στο Ντουμπάι - Με αστραφτερή κόκκινη τουαλέτα που είχε έξω όλη την πλάτη

Σαν σταρ του Hollywood

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο Ντουμπάι βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο με το ζευγάρι να περνάει το χρόνο του σε κοσμικά πάρτι, εστιατόρια και χλιδάτα ξενοδοχεία (δείτε εδώ την ηθοποιό να ποζάρει με το μαγιό της).

Τα σχόλια κάτω από τα posts της Αθηνάς Οικονομάκου στο instagram έπεσαν ''βροχή'' με πλήθος κόσμου να αντιδράει - για πολλοστή φορά - σχετικά με την έντονη και καλή ζωή, που προβάλλει η ηθοποιός μέσα από τα soacial media.

Επειδή η ζωή της Οικονομάκου και της οικογένειάς της τους ανήκουν, εκείνη δεν πτοείται και συνεχίζει να κάνει όλα όσα την ευχαριστούν. Μέσα από νέο βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός στο instagram έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με το κόκκινο maxi φόρεμά της, που είχε ανοιχτή πλάτη.

Ο χορός της Αθηνάς Οικονομάκου με εντυπωσιακό φόρεμα στο Ντουμπάι

Η ανάρτηση της από το ταξίδι που προκάλεσε ''σάλο''

«Το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός κι από κάτω ξεσηκώθηκαν τα πλήθη!

«Οκ πηγαίνεις , περνάς ωραία και καλά κάνεις! Στον κόσμο όμως που οι περισσότεροι παίρνουν ενα μισθό της πείνας και τα βγάζουν δύσκολα πέρα γιατί πρέπει να τους κάνεις επίδειξη? Αν σκεφτόμασταν λίγο και τον διπλανό μας ο κόσμος θα ήταν καλύτερος», «Κλάψτε φτωχοί!!! Αυτό έπρεπε να γράψεις για τίτλο!», «Ε φτάνει πια σκεφτείτε λίγο (αν μπορείτε) πόσοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και εσείς το χαβα σας . Απαράδεκτο και προκλητικό φτάνει» ήταν κάποια από τα σχόλια που διαβάσαμε ενώ υπήρχαν βέβαια και πολύ που της ευχήθηκαν να περάσει τέλεια!

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος instagram

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος ζευγάρι

Περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της εκεί

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι να φτάσει στο ξενοδοχείο είχε δημοσιεύσει αρκετό φωτογραφικό υλικό γιατί έτσι κι αλλιώς είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, πάντα ήταν!

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος ΝτουμπάιΑθηνά Οικονομάκου instagramΑθηνά Οικονομάκου χωρισμός