Δήμητρα Κατσαφάδου: «Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού!» - Ανησυχία για τη γνωστή επιχειρηματία

Ο λόγος που απέχει από τα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Κατσαφάδου απέχει τις τελευταίες ημέρες από τους λογαριασμούς της στα social media, κάτι που έχει δημιουργήσει ερωτηματικά στους ακόλουθους της καθώς κατά τα άλλα η γνωστή επιχειρηματίας είναι πολύ ενεργή.

Η απάντηση δόθηκε από την ίδια τη Δευτέρα 12/2 μέσα από μία ανάρτησή της στο instagram με την Κατσαφάδου να εξηγεί, πως ένα πρόβλημα υγείας την κρατάει απομονωμένη στον καναπέ της αγκαλιά με τα σκυλάκια της.

Πιο αναλυτικά, η Δήμητρα Κατσαφάδου δοκιμάστηκε ψυχικά με τον θάνατο της αγαπημένης της Ραφαέλας από την Κρήτη. Η γυναίκα αποτέλεσε ισχυρό στήριγμα της άτυχης 21χρονης, καθώς ήταν στο πλευρό της καθ' όλο το διάστημα που έδωσε τη μάχη της με τον καρκίνο (δείτε εδώ εικόνες από την κηδεία της).

Η απώλεια της Ραφαέλας είναι όπως φαίνεται ο λόγος που η επιχειρηματίας ''λύγισε'' με αποτέλεσμα να πάθει νεύρωση στομάχου και να παραμείνει εκτός των καθηκόντων της.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για την αποχή της από τα social media

«Απέχω λίγο από τα social, γιατί όπως γνωρίζετε όσοι με αγαπάτε και με ακολουθείτε, είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη από το σύνηθες…
Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, για την αγάπη σας!!!
Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού…
Απλά από το πολύ κλάμα και τη στενοχώρια έπαθα νεύρωση στομάχου αλλά όλα καλά…αναρρώνω!
Ανεβάζω τις φωτό γιατί θέλω λίγη ξεκούραση, δεν είναι ότι δε σας απαντώ επειδή έχω κάτι μαζί σας, το μόνο που θα χρειαστώ είναι λίγο χρόνο ηρεμίας και τις ευχές σας!
Σας αγαπάω πολύ και αληθινά!

ΥΓ. Τελικά τα σκυλιά είναι πάντα δίπλα σου ακόμα και στο μικρό δωματιάκι του γραφείου μου», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η συγκινητική ανάρτησή της για τον θάνατο της Ραφαέλας

Όταν διέρρευσαν τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της Ραφαέλας η Δήμητρα Κατσαφάδου δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο λογαριασμό της στο instagram με εκείνη και την αγαπημένη της κόρη, όπως την αποκαλούσε.

«Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου. Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου. Είσαι στο φως γιατί μόνο εκεί ανήκεις», είχε γράψει η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Κατσαφάδου - Ραφαέλα