Κηδεία Ραφαέλας Πιτσικάλη: Σπαραγμός στο αντίο της 21χρονης - Στα λευκά με τριαντάφυλλα στα χέρια οι φίλοι και οι συγγενείς της

Εκπληρώθηκε η τελευταία της επιθυμία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ραφέλα Πιτσικάλη
Instagram / Ραφέλα Πιτσικάλη

Σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία πριν από λίγες ημέρες έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά της, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν το ταξίδι της μέσα από τα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

Συγγενείς και φίλοι, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Πέτρου και Παύλου στα Χανιά, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, ντυμένοι στα λευκά, κρατώντας επίσης λευκά τριαντάφυλλα, όπως εκείνη επιθυμούσε. Ο στολισμός, μάλιστα, της εκκλησίας, όπως φαίνεται από το υλικό του flashnews.gr, δεν θύμιζε σε τίποτα κηδεία, αφού είχε χρωματιστά μπαλόνια τριγύρω.

Δείτε επίσης: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση της αδελφής της Ραφαέλας Πιτσικάλη: «Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν...»

Φωτογραφίες από την κηδεία της Ραφαέλας Πιτσικάλη

Η οικογένειάς της, όπως ακριβώς είχε εξηγήσει η νεαρή πριν φύγει από τη ζωή, επιθυμούσε αντί στεφάνων, ο κόσμος που ήθελε να την τιμήσει να κάνει δωρεά στον σύλλογο Make A Wish με σκοπό την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, γι' αυτό και στον προαύλιο χώρο του ναού βρίσκονταν εθελοντές της οργάνωσης.

Κηδεία Ραφαέλας Πιτσικάλη

Κηδεία Ραφαέλας Πιτσικάλη Χανιά

Κηδεία Ραφαέλας Πιτσικάλη καρκίνος

Η σπαρακτική ανάρτηση του πατέρα της

Ο πατέρας της, Ανδρέας Πιτσικάλης αποχαιρέτησε την κόρη του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, για την κόρη του, που μετά τον μεγάλο της αγώνα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

«Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας.

Δείτε επίσης: Γιώργος Ζαγκλιβέρης: ''Ραγίζουν'' καρδιές το αντίο της αρραβωνιαστικιάς & του αδερφού του - «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου!»

Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας. Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ.Μπόρα ήταν και πέρασε. Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι» έγραψε ο κ. Πιτσικάλης.

Δείτε εδώ την ανάρτηση: