Δημήτρης Ουγγαρέζος για Πάνο Βλάχο: «Το σύστημα που λέει ότι χτυπάει, αυτό υπηρετεί μέχρι τώρα...»

«Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε δημόσια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σάλο έχει προκαλέσει το στατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, το οποίο περιλάμβανε τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε» (δείτε εδώ την απάντηση του ηθοποιού). Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12/2, στην εκπομπή Ελένη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εξέφρασε την απόψή του.

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Πάνο Βλάχο

«Στο πλαίσιο της τέχνης ή της σάτιρας, μπορείς να λες ότι θες; Υπάρχει πολιτική ορθότητα; Εγώ κατάλαβα προτροπή, όχι για φόνο. Όταν ακούω "βάλτε σε ένα σάκο έναν άνθρωπο" εγώ καταλαβαίνω πτώμα. Ακούω και αυτό που λέτε εσείς, ότι και οι δύο στο ίδιο σακί…» είπε αρχικά.

«Ο ίδιος ο κύριος Βλάχος λέει "δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία", άρα δεν το αρνείται, δεν λέει ότι δεν είπα αυτό. Λέει ότι στο πλαίσιο του χιούμορ και της σάτιρας, είπα αυτό που ήθελα να πω. Και εφόσον αυτό γίνεται στο πλαίσιο χιούμορ και σάτιρας, δεν υποκινεί βία» τόνισε στην συνέχεια.

«Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε δημόσια. Δεν μπορείς να λες διφορούμενα πράγματα, πες το... Και αφού είναι τόσο επαναστάτης ο Πάνος Βλάχος, να βγει να μας πει τι εννοούσε»

«Το σύστημα που λέει ότι χτυπάει ο Πάνος Βλάχος, το σύστημα αυτό υπηρετεί μέχρι τώρα. Τώρα, τα τελευταία τρία χρόνια είναι που κάνει την παράσταση "Ο θάνατος ενός αναρχικού". Ποιο σύστημα πολεμάει; Αφού το σύστημα αυτό ήταν, στη Μουρμούρα έπαιζε, μια τηλεόραση συγκεκριμένη, αυτό το σύστημα. Δεν μπορώ εγώ αυτό το πράγμα που ξαφνικά υπηρετούμε μια κατάσταση, η οποία μπορεί και να βολεύει» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Πάνο Βλάχο

Μέσα από το X (πρώην twitter) απάντησαν οι δύο θιγόμενοι, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για όσα ειπώθηκαν από τη σκηνή. «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ "να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…" δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας "ζητώ συγγνώμη;". Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.