Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκάλυψε τον νονό της κόρης του - Αυτός θα είναι ο πνευματικός πατέρας της μικρής

Οι δηλώσεις έξω από μαιευτήριο που γέννησε η Βαμβακούση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 9/2 η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η μοίρα έπαιξε για μία ακόμη φορά ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στο ζευγάρι, καθώς η μικρή γεννήθηκε μια ημέρα πριν από τα γενέθλια της μητέρας του Ντάνου.

Σε ότι αφορά τον τοκετό και τη Δήμητρα όλα πήγαν καλά, καθώς τη Δευτέρα 12/2 η γυναίκα θα πάρει εξιτήριο από το ιδιωτικό μαιευτήριο, όπου και γέννησε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την ίδια ημέρα παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες περιγράφοντας τα πρώτα του συναισθήματα ως πατέρας.

Ανάμεσα λοιπόν στα όσα είπε ο Ντάνος, αποκάλυψε στο Πρωινό ΣουΣού το όνομα του νονού που θα βαφτίσει με το καλό, όταν έρθει η ώρα την κορούλα του. Ο λόγος για τον κολλητό του φίλο, στενό συνεργάτη και κουμπάρο στον γάμο του, Αναστάσιο Ντούγκα (δείτε εδώ πως θα πουν τη μικρή).

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον νονό της κόρης του

«Μάλλον θα είναι ο πνευματικός μας πατέρας», είπε γεμάτος χαμόγελο ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η κατάσταση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τη γέννα

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την έβγαλε, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή. Αυτός αποφασίσει. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει», συμπλήρωσε.

«Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου. Ο γιατρός ήταν συνέχεια στο πλευρό μας», είπε τέλος συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του Open.