Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτό το όνομα θα δώσουν στο παιδί τους

Ο συμβολισμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από λίγα 24ωρα, η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Πρόκειται για ένα υγιέστατο μωράκι τεσσάρων κιλών, ένα κοριτσάκι. Ο τοκετός ήταν φυσιολογικός και στο πλευρό της νέας μανούλας βρισκόταν συνέχεια ο σύζυγός της, ο οποίος είναι άκρως συγκινημένος. Και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μία σημαντική πληροφορία σχετικά με την γέννα έχει να κάνει με την μητέρα του νικητή του πρώτου Survivor, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες. Η μπέμπα του γεννήθηκε μία ημέρα πριν από εκείνη. Αυτό για εκείνον, αλλά και την καλή του, που είχε την κυρία Ουρανία σαν δική της μητέρα, είναι κάτι σαν σημάδι.

Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση

Αποφάσισαν, λοιπόν, όπως επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κατσαρίδης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, να δώσουν στο παιδί τους το όνομά της για να την τιμήσουν για όλα όσα τους έχει προσφέρει. Μόλις αυτό ακούστηκε στο πλατό η Μπέττυ Μαγγίρα συγκινήθηκε!

Δείτε επίσης: Η τελευταία έξοδος του ζευγαριού πριν από τη γέννα

Αγγελόπουλος Βαμβακούση όνομα παιδιού

Ποιοι τους επισκέφθηκαν στο μαιευτήριο

Σύμφωνα με το Πρωινό Σουσου και την Ελένη Τσολάκη, σήμερα 9/2, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρισκόταν μέσα στον τοκετό και κρατούσε το χέρι της Δήμητρας κατά την διάρκεια της γέννας.

Από νωρίς το πρωί στο μαιευτήριο βρέθηκε η μητέρα της Δήμητρας μαζί με την αδερφή της, όπως και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Αναστάσιος Ντούγκας.