Γιώργος Αγγελόπουλος: Ανατριχιαστικό παιχνίδι της μοίρας - Η κόρη του γεννήθηκε μια ημέρα πριν τα γενέθλια της μητέρας του

Δάκρυα συγκίνησης στο μαιευτήριο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η κόρη του Γιώργου Αγγελόπουλος και της Δήμητρας Βαμβακούση ήρθε στον κόσμο λίγο πριν τα μεσάνυχτα το βράδυ της Πέμπτης 8/2. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η συγκίνηση είναι μεγάλη, καθώς λίγους μήνες πριν - και συγκεκριμένα μια ημέρα μετά το γάμο τους - έφυγε από την ζωή η μητέρα του ηθοποιού, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Μάλιστα, η εκπομπή Fays Time σήμερα Παρασκευή 9/2 έκανε μια πολύ ανατριχιαστική αποκάλυψη σχετικά με την κόρη τους και την μητέρα του Ντάνου...

Η μητέρα του Αγγελόπουλου έχει γενέθλια σήμερα, μια ημέρα μετά την γέννηση της κόρης του

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε χθες αργά το βράδυ, ενώ σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλια της η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, κυρία Ουρανία.

«Ανατρίχιασα… Αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Φεύγει ένας άνθρωπος και έρχεται ένας άλλος» είπε άναυδη η Φαίη Σκορδά, η οποία έχασε τον μπαμπά της πριν μια εβδομάδα.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν μέσα κατά την διάρκεια της γέννας της κόρης του, ενώ από νωρίς το πρωί δέχτηκαν επισκέψεις.

Η μητέρα του Αγγελόπουλου έμαθε από παρουσιαστή πως έχει καρκίνο

Η Δήμητρα Βαμβακούση πριν γεννήσει είχε βρεθεί στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, και στην Ελένη Τσολάκη. Εκεί λοιπόν δεν δίστασε να μιλήσει για την απώλεια της πεθεράς της.

Μάλιστα, όσον αφορά στην μητέρα του Ντάνου, αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο σκηνικό λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή. Όπως είχε εξηγήσει και εκείνος, δεν γνώριζε το πρόβλημά της και πως δεν της έμενε πολύς χρόνος, αλλά ενημερώθηκε μέσα από το νοσοκομείο παρακολουθώντας την εκπομπή πολύ γνωστού παρουσιαστή.

«Κυρίως εκείνος με στήριξε, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, γιατί εκείνος έχασε τη μητέρα του. Την επόμενη μέρα από τον γάμο αυτή η ανάμειξη των συναισθημάτων....ένιωθα ότι θα σκάσει το μυαλό μου», είπε.

Για τον τρόπο που η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έμαθε για το πρόβλημα της υγείας της, εξήγησε: «Μετράγαμε τις μέρες και θέλαμε η μαμά μας να είναι κοντά μας. Στεναχωριόμασταν πολύ, και στο τραπέζι και στην εκκλησία την σκεφτόμουν πολύ. Ο Γιώργος το βίωσε πολύ άσχημα. Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής πάντα είχε μια αρνητική χροιά και παρόλο που γνώριζε από πρώτο χέρι τι γίνεται και του είχαμε πει ότι η μητέρα του τον βλέπει... εκείνος το είπε. Η ερώτηση της μητέρας του τότε ήταν "με έχετε ξεγραμμένη;"»..