Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Μουρούτσος - Στο πλευρό του η σύντροφός του

Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Μιχάλης Μουρούτσος, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. O ολυμπιονίκης το βράδυ της Κυριακής 11/2, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το 401 Γενικό Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Μέσα από την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός αθλητής άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες. Πριν απο λίγα λεπτά η σύντροφός του δημοσίευσε στο δικό της προφίλ, μία φωτογραφία στην οποία κρατούσε το χέρι του Μιχάλη Μουρούτσου «Σιδερένιος αγάπη μου» έγραψε στην ανάρτησή της (δείτε εδώ ποια είναι)

Δείτε επίσης: Μελαχρινή και κούκλα: Η πρώτη ανάρτηση του Μιχάλη Μουρούτσου με την σύντροφό του

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Instagram: michalismouroutsos

Ποιος είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος

Ο Μιχάλης Μουρούτσος γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1980 στην περιοχή Λαγκάδια της Αρκαδίας και είναι Έλληνας αθλητής του Ταεκβοντό, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, που αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 58 κιλών το 2000 και επίσης το 2004 στην Αθήνα, όπου κατέλαβε την 5η θέση.

Έγινε, μάλιστα, ο πρώτος αθλητής - χρονολογικά, καθώς η κατηγορία του διεξήχθη πρώτη στο Σίδνεϊ - που κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο άθλημα αυτό στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Κατάφερε να γίνει χρυσός ολυμπιονίκης με τη βοήθεια του προπονητή του Θοδωρή Κανελλόπουλου, που του πρόσφερε τις απαραίτητες γνώσεις και τον εκπαίδευσε.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα το 1987. Ομάδα του είναι ο Α.Σ. Δάφνης. Έχει βαθμό αξιωματικού της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών. Το όνομά του έχει δοθεί τιμητικά στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Δάφνης. Από το Σεπτέμβριο του 2013 είναι επικεφαλής του τμήματος ταεκβοντό του Ολυμπιακού.