Σε σχέση ο Μιχάλης Μουρούτσος - Αυτή είναι η καλλονή σύντροφός του

Ενάμιση περίπου χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Δελόγκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση ο Μιχάλης Μουρούτσος - Αυτή είναι η καλλονή σύντροφός του

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Μιχάλης Μουρούτσος, μιας και δηλώνει ξανά ευτυχισμένος και ερωτευμένος, ενάμιση περίπου χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Δελόγκα -διαβάστε εδώ περισσότερα.

Σε σχέση ξανά ο Μιχάλης Μουρούτσος

Ειδικότερα, ο γνωστός Ολυμπιονίκης είναι πλέον ζευγάρι με την Κατερίνα Παλαιολόγου οι οποίοι δεν κρύβουν τον έρωτά τους παρόλο που τόσο ο ένας όσο και ο άλλος κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Η σύντροφος του Μιχάλη Μουρούτσου, μάλιστα, δημοσίευσε πριν μερικές μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagramμια κοινή τους φωτογραφία από ταξίδι που έκαναν.

Επιπλέον, η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε το μεσημέρι της Κυριακής 12/2 στην εκπομπή «Γεια σου» πως ζευγάρι ζει μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένο. Να σημειώσουμε πως η σύντροφος του Μιχάλη Μουρούτσου έχει μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο της, ο οποίος τελείωσε δύο περίπου χρόνια πριν.

Εξελίξεις με το διαζύγιο του Μιχάλη Μουρούτσου και της Αναστασίας Περράκη

Χρονιά πολλών και μεγάλων αποφάσεων διανύει η Αναστασία Περράκη η οποία για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό μιλά για όλες τις εξελίξεις που τρέχουν με το διαζύγιό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Ύστερα από ώριμη σκέψη, είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της, απ’ όλες τις πλευρές. Έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω το παρελθόν, δίνοντας και τυπικά τέλος στον γάμο της με τον χρυσό ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Μιχάλη Μουρούτσο. Παρ’ ότι έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, καθυστερούσε η έκδοση του διαζυγίου. Το πρώην ζευγάρι βρισκόταν σε μια δικαστική διαμάχη που κατά καιρούς είχε γίνει πρώτο θέμα.

«Όλα αυτά έχουν πάρει τον δρόμο τους και βρισκόμαστε σε μια περίοδο πάρα πολύ καλή και ομαλή. Δόξα το Θεό, είμαστε πολύ καλά. Ίσως να ήθελε και τον χρόνο του όλο αυτό για να ωριμάσει» εξομολογείται η Αναστασία Περράκη στην Real News. Το γνωστό μοντέλο έχει προχωρήσει και στην προσωπική της ζωή, καθώς διατηρεί σχέση με τον νεαρό Χρήστο Μπίρμπα, τα τελευταία χρόνια.

Διαζύγιο Περράκη Μουρούτσος εξελίξεις

«Αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν. Αποφάσισα ότι μετά το διαζύγιο δεν χρειάζεται να πιέζω καταστάσεις. Αφήνω τα πράγματα να βρουν τον δικό τους χώρο. Είμαι σε μια ήρεμη φάση. Παρόλο που ότι έγινε με την πανδημία μας θορύβησε, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά» λέει το πανέμορφο μοντέλο.