Σπύρος Σταμούλης: Χαμός με θαυμάστρια που "μπούκαρε" στα καμαρίνια και είδε τους ηθοποιούς γυμνούς

Τι απάντησε η ίδια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Σπύρος Σταμούλης, μέσα από ανάρητσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με μία θαυμάστρια η οποία έδειξε λίγο παραπάνω τον ενθουσιασμό της μετά την παράσταση όπου συμμετείχε ο γνωστός ηθοποιός.

Ξεσπασε ο Σπύρος Σταμούλης με θαυμάστρια που "μπούκαρε" στα καμαρίνια

Ο Σπύρος Σταμούλης στην ανάρτησή του μίλησε για μία θαυμάστρια από τους θεατές που πήγε στα καμαρίνια μετά την παράσταση, εντελώς απροειδοποίητα και χωρίς να χτυπήσει κάποια πόρτα με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπη με τους ηθοποιούς γυμνούς.

«Δεν τραβάμε βίντεο και φωτογραφίες κατά την διάρκεια της παράστασης. Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα» έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.

Δείτε επίσης: Σπύρος Σταμούλης: «Όταν βιώνεις μια τέτοια απώλεια...» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού για δικό του άνθρωπο

Η ίδια ωστόσο έστειλε μήνυμα στον Σπύρο Σταμούλη αναφέροντας ότι δεν είχε πουθενά κάποια ταμπέλα που να λέει «απαγορεύεται» και ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό.

«Είμαι η κοπέλα-κυρία που μπούκαρε στα καμαρίνια και σας τσάκωσα γυμνό. Εγώ καμαρίνια διάβασα στην πόρτα χωρίς απαγορεύεται. Ήμουν τόσο γεμάτη από συναισθήματα που ένιωσα την ανάγκη να πω σε όλους συγχαρητήρια. Δεν πειράζει, όμως, είχε πλάκα. Συγγνώμη και πάλι» απάντησε η θαυμάστρια.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Σταμούλη

  • Ο Σπύρος Σταμούλης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη.
  • Ο πατέρας του ήταν ναυτικός και έλειπε για αρκετούς μήνες από το σπίτι.
  • Από μικρή ηλικία ήξερε, ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και έτσι σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αφού πρώτα πήρε πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Είναι 34 ετών και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών. Οι γυναίκες όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσαν να μην προσέξουν τόσο τον γλυκό χαρακτήρα του όσο και την ομορφιά του.
  • Η πρώτη θεατρική παράσταση που είδε ήταν το «Ξύπνημα της Άνοιξης» στο Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. Ερμήνευσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματοποιημένη σειρά (docudrama) «Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του», μία παραγωγή του cosmote history αφιερωμένη στη ζωή, το έργο και τη διεθνή πολιτική δράση του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας.