Marseaux: «Δεν θα απολογηθώ σε κάποιον για τη δική μου μαμά...» - Η απάντηση στη θύελλα αντιδράσεων για το βίντεο με την τεφροδόχο της μητέρας της

Δεκάδες τα αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Marseaux: «Δεν θα απολογηθώ σε κάποιον για τη δική μου μαμά...» - Η απάντηση στη θύελλα αντιδράσεων για το βίντεο με την τεφροδόχο της μητέρας της

Η Marseaux βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την μουσική καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Ρωτήθηκε, ωστόσο, και για ένα ζήτημα που είχε προκύψει πριν από λίγο καιρό. Η ίδια είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο κατά το οποίο έλεγε πως θα βάλει στην μητέρα της να ακούσει το νέο της τραγούδι και το τραγούδι ξεκίνησε να παίζει με εκείνη να στέκεται δίπλα στην τεφροδόχο της, αφού η μαμά της έχει φύγει από τη ζωή.

Η απάντηση της Marseaux για το βίντεο με την τεφροδόχο της μητέρας της

Αυτό είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν κατά κύριο λόγο αρνητικά. Η τραγουδίστρια, όμως, εξηγεί πως δεν αισθάνεται ότι πρέπει να απολογηθεί: «Δεν απολογήθηκα. Η μαμά είναι δική μου. Αν θέλω να κάνω ένα αστείο ή ένα Tik Tok, δεν θα απολογηθώ σε κάποιον για τη δική μου μαμά. Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε καν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Έφυγα από το σπίτι με τα ελάχιστα λεφτά που είχα....» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Marseaux για την απώλεια της μητέρας της

Η σχέση της με τον πατέρα της

Πριν από λίγους μήνες, η ίδια είχε βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out που παίζει στο MEGA, και είχε προχωρήσει σε άλλη μία εξομολόγηση για την οικογένειά της.

«Η σχέση με τον μπαμπά είμαστε τέλεια. Είχαμε περάσει μια κρίση να φεύγω από το σπίτι... Με το που την έχασα άρχισα να αντιδράω ως παιδί. Δεν διάβαζα, χανόμουν στο κέντρο, έπινα ποτό. Άρνηση, δεν μπορούσε να το διαχειριστώ. Δεν μπορούσε να την βλέπω στο σπίτι να πονάει. Της είχα και νεύρα υποσυνείδητα... γιατί φεύγεις γιατί αρρωσταίνεις. Οπότε άλλαξα. Μπορεί να είχα σχολείο και να έβγαινα μόνη μου κέντρο. Αυτό συνέχισε μέχρι το χαμό της και για κάποιο καιρό μετά που δεν μαζευόμουν. Οπότε εκεί άρχισε η κόντρα μας... Δεν είχαμε καλή σχέση. Με το που έφυγε από το σπίτι φίλοι, είμαστε τέλεια τώρα».