Κοινωνία Ώρα Mega: «Χρόνια πολλά σε αυτό το υπέροχο πλάσμα» - Η τεράστια ανθοδέσμη και η τούρτα για τα γενέθλια της Ανθής Βούλγαρη

Οι ευχές του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κοινωνία Ώρα Mega: «Χρόνια πολλά σε αυτό το υπέροχο πλάσμα» - Η τεράστια ανθοδέσμη και η τούρτα για τα γενέθλια της Ανθής Βούλγαρη

Στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Κοινωνία Ώρα Mega, σήμερα, το κλίμα ήταν γιορτινό! Κι αυτό γιατί η Ανθή Βούλγαρη έχει τα γενέθλιά της. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ξεκίνησε να στέλνει ευχές σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 13/2, για να φτάσει στην αγαπημένη του συνάδελφο, με την ίδια να προσπαθεί αρχικά να το αποφύγει κάνοντας χιούμορ.

Τότε, όμως, εκείνος είπε: «Χρόνια πολλά σε αυτό το υπέροχο πλάσμα που ό,τι και να κάνουμε κυριαρχεί στη ζωή μας και την ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί σήμερα έχει γενέθλια η κυρία Ανθή Βούλγαρη». Ξεκίνησε να παίζει το κλασικό τραγούδι και οι συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες της έδωσαν μία τεράστια ανθοδέσμη. Δημιούργησαν, μάλιστα, και ένα βίντεο αφιέρωμα που την συγκίνησε.

Δείτε επίσης: Ανθή Βούλγαρη: «Με την Ελεονώρα τι να πούμε; Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες...» - Η έντονη αντίδραση για την παράταση του "Κοινωνία Ώρα Mega"

Οι εορτασμοί στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega για τα γενέθλια της Ανθής Βούλγαρη

Αργότερα, της έφεραν και τούρτα με μία φωτογραφία της για να σβήσει τα κεράκια. Η παρουσιάστρια ήταν ενθουσιασμένη και ευχαριστούσε συνέχεια και τους συνεργάτες της, αλλά και τους τηλεθεατές, οι οποίοι της έστελναν συνεχώς ευχές.

Αυτός είναι σύζυγός της

Έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά παράλληλα δεν κρύβει πως είναι ερωτευμένη. Η Ανθή Βούλγαρη σίγουρα δεν έχει πολλά περιθώρια για βραδινές εξόδους, καθώς η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο απαιτεί να ξυπνάει από τα χαράματα, αλλά έκανε την εξαίρεση την περασμένη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, παρέα με τον σύζυγό της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega έδωσε το «παρών» στην μουσική παράσταση του Ανδρέα Κατσίγιαννη «Σμύρνη μου Αγαπημένη In Concert», που ανεβαίνει αυτήν την περίοδο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Μαζί της ήταν ο άντρας της ζωής της και μουσικός Κώστας Κωνσταντινίδης με τον οποίο βρίσκονταν ενωμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα πολύ πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Δείτε επίσης: Κοινωνία ώρα Mega: «Έφυγε;», «Ναι, χθες πέθανε» - "Πάγωσε" η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής

Άβαφη εμφανίστηκε η Ανθή Βούλγαρη στην συγκεκριμένη έξοδο, αλλά έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της, που κι εκείνος χαμογέλασε στον φακό. Δείτε φωτογραφίες:

undefined

undefined