Αναστασία Ρουβά: «Σάκη τα σπάει η μικρή» - Χαλασμός κάτω από το βίντεο της κόρης της Κάτιας Ζυγούλη μέσα από το μπάνιο της

«Θυμίζει Ζιζέλ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Tik Tok και εκεί δημοσιεύει διάφορα βίντεο της, σε κάποια από τα οποία βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της. Στο καθένα από αυτά, τα like και τα σχόλια κάθε φορά πέφτουν βροχή, με τη 16χρονη να έχει εκατομμύρια views.

Τις προάλλες, μάλιστα, δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο όπου τραγουδούσε μέσα από το μπάνιο της, με τα εντυπωσιακά μαλλιά της να πέφτουν στους ώμους της, φορώντας απλώς ένα φούτερ και ένα τζιν παντελόνι, κάνοντας ξανά χαμό!

Δείτε επίσης: Σάκης Ρουβάς: «Στις συναυλίες του μπαμπά σου φεύγαμε με τα σουτιέν» - Πανικός με το βίντεο με την Αναστασία να τραγουδούν "Θέλεις ή δεν θέλεις"

Το βίντεο της Αναστασίας Ρουβά μέσα από το μπάνιο της

Όλοι στα σχόλια γράφουν πως ο συνδυασμός των γονιών της ήταν πολύ επιτυχημένος αφού η κόρη τους είναι μία κούκλα, με πολλούς να λένε πως μοιάζει στην μητέρα της και άλλους να αναφέρουν πως η μικρή είναι ίδια ή επομένη Ζιζέλ.

Η απάντηση του Σάκη για την προσωπική ζωή της

Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, βρέθηκε ως καλεσμένος στη στήλη του youtube καναλιού του Fipster, Θάρρος ή Αλήθεια, και μίλησε αναλυτικά για την προσωπική του ζωή, τον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη, τα παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί της, αλλά και για την σχέση του με την ψυχοθεραπεία, για την οποία δεν μιλάει συχνά.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον τρόπο που τον βλέπουν οι γιοι και οι κόρες του, δηλώνοντας ποιος γονιός είναι πιο αυστηρός, ενώ μίλησε και για τα στοιχεία της συζύγου του τα οποία θαυμάζει όλο και περισσότερο όσο περνούν τα χρόνια.

«Νομίζω ότι τα παιδιά μου θα έλεγαν ότι είμαι λίγο από όλα. Και αυστηρός κάποιες φορές και πολύ προστατευτικός κάποιες άλλες. Και ότι μας αγαπάει πολύ θα έλεγαν και ότι μπορεί να μας μαλώσει. Ανάλογα τι έχει συμβεί, κάποιες φορές είμαι πιο αυστηρός εγώ και κάποιες η Κάτια, δεν μπορώ να βάλω ταμπέλα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στην μεγαλύτερη κόρη του, Αναστασία, σημείωσε: «Η Αναστασία είναι στην εφηβεία και βγαίνει φουλ. Μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Κάποιες φορές αγχώνομαι, κάποιες άλλες όχι. Είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στα παιδιά σου, καινούργια πράγματα προκύπτουν πάντα. Θα έρθουν καινούριες εμπειρίες. Θα ήθελα αυτές οι εμπειρίες να έρθουν χωρίς να προκύψουν τραύματα, αλλά και αυτό μάλλον αδύνατο είναι, οπότε πιστεύω ότι το καλύτερο πράγμα είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα τραύματα αφού προκύψουν. Το κομμάτι της συνέπειας είναι σημαντικό, αλλά δεν θέλω να μπω σε προσωπικά δεδομένα που αφορούν τα παιδιά. Δεν ξέρω αν θα ήθελε η Αναστασία, πάρ' την τηλέφωνο».

Δείτε επίσης: Τους κοιτούσαν όλοι στο Έναστρον: Ο Ρουβάς τους αφιέρωνε τραγούδια κι εκείνες σιγοτραγουδούσαν αγκαλιασμένες - Σε άλλο τραπέζι η Ζυγούλη και η κόρη τους, Αναστασία

Για Κάτια Ζυγούλη, επισήμανε έπειτα: «Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στην Κάτια είναι η υπομονή της και η αντοχή της. Το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει και συνεχίζει να μεγαλώνει τέσσερα παιδιά είναι ένα από τα πιο θαυμαστά πράγματα που μπορεί να κάνεις ένας άνθρωπος. Το κεφάλαιο παιδιά είναι από τα πιο δύσκολα. Δεν το βάζω μπροστά ούτε σε καριέρα...».

Και σε ερώτηση για το πώς κρατούν τον έρωτα ζωντανό στη σχέση τους, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που προκύπτει από μόνο του, από το βάθος της σχέσης. Ο έρωτας είναι συστατικό το οποίο δεν είναι η ουσία μίας σχέσης, γιατί είναι κάτι που προκύπτει πάρα πολύ έντονα στην αρχή μιας σχέσης και μετά αλλάζει λίγο "χρώματα", τρόπο, ένταση».

Δείτε επίσης: Έχει πισίνα γυμναστήριο, τζάκι «θηρίο» και παραδοσιακή κουζίνα - Φωτογραφίες από το σπίτι του Σάκη Ρουβά & της Ζυγούλη στο Νέο Βουτζά

Κλείνοντας, μίλησε και για την ψυχοθεραπεία: «Η εμπειρία αυτή δεν είναι στιγμιαία. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, το να ασχοληθείς με την ψυχή σου, με τον εσωτερικό σου κόσμο. Εμένα η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει σε όλα, και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο».