Βίκυ Καγιά: «Δεν καταλαβαίνω! Μας φρόντισαν, μας κοίμισαν...» - Η απάντηση της στους επικριτές της Οικονονομάκου για το ταξίδι στο Ντουμπάι

«Καλεσμένο ήταν το κορίτσι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Δεν καταλαβαίνω! Μας φρόντισαν, μας κοίμισαν...» - Η απάντηση της στους επικριτές της Οικονονομάκου για το ταξίδι στο Ντουμπάι

Την Τρίτη 13/2 η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στο Happy Day με το γνωστό μοντέλο να μιλάει μεταξύ άλλων για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι, στο οποίο ήταν καλεσμένη και η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Τα σχόλια που δέχτηκε η ηθοποιός στο instagram ήταν πολλά και μερικά εξ αυτών αρνητικά. Πλήθος κόσμου στάθηκε στο γεγονός, πως η Αθηνά Οικονομάκου πρόβαλε με φωτογραφίες και βίντεο την πολυτελή ζωή, που κάνει.

Με τη σειρά της λοιπόν, η Βίκυ Καγιά τόνισε πως δεν ήξερε την ηθοποιό, αλλά τη γνώρισε στο Ντουμπάι και έχει τις καλύτερες εντυπώσεις και επομένως δεν καταλαβαίνει τα σχόλια.

Οι δηλώσεις της Βίκυ Καγιά για τις κριτικές που δέχεται η Αθηνά Οικονομάκου

«Δεν είδα κάτι. Δεν το ξέρω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Καλεσμένο ήταν το κορίτσι, γλυκύτατο, δεν είχαν ξαναπεράσει χρόνο μαζί της και με τον άντρα της. Υπέροχα παιδιά. Το βρίσκω λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Ήμασταν καλεσμένοι, μας φρόντισαν, μας κοίμισαν, περάσαμε υπερβολικά. Δεν τους ήξερα, είναι γλυκύτατοι. Η Αθηνά είναι πολύ δουλευταρού.

Λιγάκι να μη βιαζόμαστε, να υπάρχει μία συναίσθηση, μια αλληλεγγύη μεταξύ μας. Ας στηρίζουμε λίγο ο ένας τον άλλον, ειδικότερα η μια γυναίκα με την άλλη υπάρχει τόση ανθρωποφαγία», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η ανάρτηση της από το ταξίδι που προκάλεσε ''σάλο''

«Το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός κι από κάτω ξεσηκώθηκαν τα πλήθη!

«Οκ πηγαίνεις , περνάς ωραία και καλά κάνεις! Στον κόσμο όμως που οι περισσότεροι παίρνουν ενα μισθό της πείνας και τα βγάζουν δύσκολα πέρα γιατί πρέπει να τους κάνεις επίδειξη? Αν σκεφτόμασταν λίγο και τον διπλανό μας ο κόσμος θα ήταν καλύτερος», «Κλάψτε φτωχοί!!! Αυτό έπρεπε να γράψεις για τίτλο!», «Ε φτάνει πια σκεφτείτε λίγο (αν μπορείτε) πόσοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και εσείς το χαβα σας . Απαράδεκτο και προκλητικό φτάνει» ήταν κάποια από τα σχόλια που διαβάσαμε ενώ υπήρχαν βέβαια και πολύ που της ευχήθηκαν να περάσει τέλεια!

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος instagram

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος ζευγάρι

Περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της εκεί

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι να φτάσει στο ξενοδοχείο είχε δημοσιεύσει αρκετό φωτογραφικό υλικό γιατί έτσι κι αλλιώς είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, πάντα ήταν!

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος ΝτουμπάιΑθηνά Οικονομάκου instagramΑθηνά Οικονομάκου χωρισμός