Έλενα Ράπτη: Ψέλλισε δύο λέξεις και απομακρύνθηκε αμέσως - Η πρώτη αντίδραση για τον γάμο με τον Γιάννη Μπρατάκο

Δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλενα Ράπτη: Ψέλλισε δύο λέξεις και απομακρύνθηκε αμέσως - Η πρώτη αντίδραση για τον γάμο με τον Γιάννη Μπρατάκο

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν ακόμη αλλάξει ο χρόνος και υποδεχθούμε το 2024, χωρίς φυσικά να το πάρει κανείς χαμπάρι (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο). Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και κανείς τους δεν μίλησε για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Παρόλα αυτά, η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την δημοσιογράφο σε εκδήλωση και βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για την τελετή και τα συναισθήματά της για το επόμενο βήμα με τον καλό της. Εκείνη, ωστόσο, για μία ακόμη φορά απέφυγε να πει οτιδήποτε.

Η πρώτη αντίδραση της Έλενας Ράπτη για τον γάμο της με τον Γιάννη Μπρατάκο

«Να ζήσετε κιόλας», της είπε η δημοσιογράφος. «Ευχαριστώ!», αποκρίθηκε η Έλενα Ράπτη και μόλις η ρεπόρτερ συνέχισε λέγοντας: «Είστε χαρούμενη;», είπε απλώς: «Ευχαριστώ πολύ!» και απομακρύνθηκε αμέσως, χωρίς να πει οτιδήποτε άλλο.

Ποιος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε κρυφά

Οι άσπονδοι φίλοι του, τον αποκαλούν “Μπάρκουλη του Μαξίμου” γιατί υποστηρίζουν ότι ανέκαθεν είχε απίστευτο γκελ στο γυναικείο φύλο, τελικά δεν είχαν όπως φαίνεται άδικο αφού κατάφερε την Έλενα Ράπτη, μια από τις ωραιότερες γυναίκες του κοινοβουλίου να την κάνει να τον ερωτευτεί μετά τον γάμο και τον σύντομο χωρισμό της με τον προσωπικό της αστυνομικό Κίμωνα Μπάλλα.

Η Υφυπουργός Τουρισμού της ΝΔ, μετά από το διαζύγιό της, όταν μπήκε στη ζωή της ο Γιάννης Μπρατάκος την κέρδισε κατευθείαν. Και εάν κάποια ζευγάρια της πολιτικής σκηνής κρύβουν και κρύβονται από τον έρωτά τους, οι συγκεκριμένοι όχι μόνο δεν έκαναν κάτι τέτοιο, αντίθετα ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους είχε πιάσει πολλές φορές να περπατάνε αγκαλιά στο κέντρο της Αθήνας και να δείχνουν ευτυχισμένοι.

Γιάννης Μπρατάκος Έλενα ΡάπτηΟ Γιάννης Μπρατάκος, συνεχίζει την παράδοση του πατέρα του Άγγελου Μπρατάκου, ο οποίος διατέλεσε γενικός διευθυντής της ΝΔ και υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Γεννήθηκε το 1968. Τελείωσε Μηχανική Παραγωγή και Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι στη Μεγάλη Βρετανία και έκανε μάστερ στην Πολιτική Οικονομία στο London School of Economics & Political Science. Σήμερα κατέχει την θέση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ με τη ΝΔ στην θέση του αποπεμφθέντος Γρηγόρη Δημητριάδη με τον οποίο συνεργαζόταν. Από τον Ιούλιο του 2019 είναι γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εξελέγη πρόεδρος του ΕΒΕΑ τον Σεπτέμβριο του 2021 μετά τον ξαφνικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Γιάννης Μπρατάκος

Από την συγκεκριμένη θέση παραιτήθηκε το 2022 όταν ανέλαβε υφυπουργός στον Πρωθυπουργό. Είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο παιδιών, του Άγγελου και του Αλέξανδρου.