Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποιοι μου στέλνανε κατάρες! Να ενημερώσω τον κύριο Μουρατίδη...» - Ξέσπασε μετά το "καρφί" του για την αποχώρησή της από το Super Κατερίνα

«Σας εύχομαι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποιοι μου στέλνανε κατάρες! Να ενημερώσω τον κύριο Μουρατίδη...» - Ξέσπασε μετά το

Την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, καθώς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (δείτε εδώ το βίντεο). Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αποχώρησε και η Ναταλία Γερμανού από το Καλύτερα Δε Γίνεται, για λίγα λεπτά, και αργότερα αποκαλύφθηκε πως ο λόγος ήταν σοβαρός και δυσάρεστος (δείτε εδώ τι συνέβη).

Ο Νίκος Μουρατίδης, λοιπόν, σχολίασε τα δύο αυτά γεγονότα με αιχμηρό τρόπο, γράφοντας: «Ναταλία Γερμανού: Έφυγε εκτάκτως από το πλατό της εκπομπής – “Συνέβη κάτι σοβαρό”. Τι είναι αυτό; Καινούργιο trend; Διάβασα ότι κάποια άλλη σηκώθηκε κι έφυγε εν ώρα εκπομπής».

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουρατίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, η οποία αντιλήφθηκε πως η σπόντα του απευθυνόταν σε εκείνη και θέλησε να του απαντήσει δημόσια το πρωί της Τρίτης 13/2.

«Το "κάποια άλλη" το έγραψε για μένα. Τι να σχολιάσω; Να ενημερώσω τον κύριο Μουρατίδη ότι θα έπρεπε να έχω φύγει πολύ νωρίτερα από την εκπομπή. Οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι. Σας εύχομαι ποτέ να μην πάθετε κολικό στο έντερο ή στη χολή, να είστε καλά. Δε μπορούσα να σταθώ στον αέρα και να με βλέπουν οι τηλεθεατές έτσι. Ενημέρωσα και για να ξέρω ότι είμαι ασφαλής και ότι όλα είναι καλά, έπρεπε να πάω μέχρι το νοσοκομείο. Που είναι το κακό; Και η Ναταλία Γερμανού εξήγησε ότι για κάτι σοβαρό συνέβη. Για θέματα χαμού και υγείας; Τι να συζητήσουμε τώρα; Που όταν πήγα στο νοσοκομείο κάποιοι μου στέλνανε κατάρες στο twitter; Ο κόσμος δε πάει καλά. Ούτε trend είναι», δήλωσε.