Κρίστη Καθάργια: «Μου έλεγε ότι...» - Αποκάλυψη για τα κρυφά δάκρυα της Ασημίνας για τον Χρήστο Δάντη στο Survivor

Απάντησε και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 13/2 η Κρίστη Καθάργια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time με την πρώην παίκτρια Survivor 2024 να κάνει δηλώσεις για την εμπειρία της από το ριάλιτι, αποκαλύψεις για τον Άγιο Δομίνικο και όσα είδε να συμβαίνουν στην ομάδα των διάσημων.

Η γνωστή ψυχολόγος με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις και έτσι δε θα μπορούσε να απουσιάσει από το πλατό του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι).

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε η Κρίστη Καθάργια το φετινό Survivor αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και όσα της έλεγε για τον Χρήστο Δάντη, καθώς και στη συνέχεια η απάντηση της Κρίστη σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Οι δηλώσεις της Κρίστη Καθάργια για την παραμονή της στο Survivor 2024

«Μου έλεγε ότι της λείπουν πολύ οι γονείς της, ο Χρήστος. Είναι πολύ ευαίσθητη, έκλαιγε. Μπορεί έριχνε στόχο και να έλεγε ότι της λείπει ο Χρήστος. Είναι πολύ ευαίσθητη.

Η Ζωή μπήκε με άλλον αέρα στο παιχνίδι. Ήξερε, δε μπήκε όπως εμείς τόσο ψαρωμένοι. Είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω αφού η Όλγα είπε ότι έχει πέσει αγωνιστικά, γιατί η ομάδα μας την έβαλε στον τελικό αγώνα.

Πιστεύω ότι πολλοί δυνατοί είναι ο Φάνης και ο Σάββας. Αγωνιστικά φέτος έχει πολλές πιθανότητες και η Ασημίνα. Ο Τζέιμς είναι πανέξυπνος παρά το γεγονός, που τρέχει γρήγορα.

Ήρθα πολύ κοντά με την Ασημίνα και τον Νίκο τον Γκάνο. Και με την Κατερίνα. Φέτος όμως πιστεύω ότι η Ασημίνα είναι πολύ πιο γρήγορη και καλή αγωνιστικά από την Κατερίνα.

Οι νέοι παίκτες - Ζωή και Ντάνιελ - μας μετέφεραν ότι γενικότερα ότι υπάρχει καλή εικόνα έξω. Δε μας είπαν κάτι μεμονωμένα. Για το φετινό Survivor θα έπρεπε κανείς να πει.

Είμαι ψυχολόγος, αυτό κάνω. Η τηλεόραση είναι κάτι που μου αρέσει.

Δεν ξέρω καθόλου αν θα είμαι μαζί με τον Γιώργο. Ποτέ δε λέω ποτέ, έχουμε μια καλή σχέση ανθρώπινη. Αν είναι για καλό να συμβεί κάτι ας συμβεί», είπε η Κρίστη Καθάργια.