Survivor: Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα η Κρίστη Καθαργιά

Έμεινε στο παιχνίδι για τρεις εβδομάδες, οπότε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα η Κρίστη Καθαργιά

Η Κρίστη Καθαργιά αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 24/1 από το Survivor, μετά από τον αγώνα εναντίον της Χρύσας Χατζηγεωργίου. Η αλήθεια είναι πως αγωνιστικά δεν ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες της ομάδας των κόκκινων και αυτό φάνηκε και στην τελευταία της δοκιμασία (δείτε εδώ τα highlights).

Παρέμεινε, ωστόσο, για τρεις εβδομάδες στο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως αν και έφυγε νωρίς, δεν θα γυρίσει σπίτι της με άδεια χέρια. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, η ίδια στο συμβόλαιό που είχε κλείσει με την Acun Media και την παραγωγή του ΣΚΑΙ ανέφερε πως θα έπαιρνε κάθε εβδομάδα ένα σημαντικό ποσό, λίγο χαμηλότερο από εκείνο που έπαιρναν στο All Star Game οι παίκτες.

Με πόσα χρήματα φεύγει η Κρίστη Καθάργια από το Survivor

Αντί για 5.000 ευρώ δηλαδή, η ίδια είχε συμφωνήσει για 4.000 ευρώ και έτσι στον λογαριασμό της θα προστεθούν συνολικά 12.000 ευρώ. Αυτό, μάλιστα, φαίνεται πως είναι και το ποσό που συγκέντρωσε ο Χρήστος Βολικάκης που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι το ίδιο βράδυ (δείτε εδώ τι συνέβη στο ξενοδοχείο μετά την αποχώρηση).

Κρίστη Καθαργιά Survivor

Η εγκυμοσύνη, ο πατέρας του παιδιού, ο γάμος και ο χωρισμός με τον Γιώργο Μαυρίδη

Η Κρίστη Καθαργιά είναι 32 ετών και εργάζεται ως ψυχολόγος. Στις 2 Ιανουαρίου ταξίδεψε μαζί με εννιά ακόμη διάσημους με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε κάποιο ριάλιτι, αφού πέρυσι βρέθηκε με τον πρώην σύζυγό της στο Asia Express. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Η ίδια έχει απέκτησε έναν γιο σε μικρότερη ηλικία, όταν ήταν 24 ετών συγκεκριμένα, με το παιδί της πλέον να είναι 8 ετών. Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, η εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που σχεδίαζε, ωστόσο πήρε την απόφαση να μεγαλώσει μόνη της το μωρό της, καθώς η σχέση της με τον τότε σύντροφό της δεν συνεχίστηκε, ενώ ποτέ δεν έφτασε μαζί του στα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, κρατά την ταυτότητά του κρυφή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως προσπαθεί να κάνει και με την ζωή της γενικότερα.

«Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δε μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο», είχε αναφέρει.

Πριν από μερικά χρόνια, όμως, η ίδια γνωρίστηκε με τον Γιώργο Μαυρίδη, τον γνωστό tattoo artist και παρουσιαστή, οι δυο τους ερωτεύτηκαν και έτσι αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Το 2020 ο ίδιος, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο youtube είχε αποκαλύψει πως της έκανε πρόταση γάμου στην παραλία, με εκείνη να λέει το πολυπόθητο "ναι", αλλά ο γάμος τους έγινε δύο χρόνια αργότερα, τον Μάιο του 2022 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ τα πλάνα από το μυστήριο).

Ο παρουσιαστής είχε έρθει πια πολύ κοντά και με τον γιο της ψυχολόγου και έτσι φαίνεται πως η αγάπη τους δυνάμωσε ακόμη περισσότερο. Πριν προλάβουν, ωστόσο, να χαρούν τον έρωτά τους ως νεόνυμφοι, πήραν την απόφαση να συμμετάσχουν στο Asia Express μαζί και έτσι αναχώρησαν σε άλλη ήπειρο, μακριά από όλους και από όλα για λίγους μήνες.

Δείτε επίσης: Του ακρωτηριάστηκε το πόδι - Το παρανυφάκι που συγκίνησε τους πάντες στο γάμο του Μαυρίδη

Επέστρεψαν τον Νοέμβριο του 2022 και τρεις μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2023 πλέον, ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα. 10 μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο, έβγαλαν διαζύγιο. Κανείς από τους δύο δεν εξήγησε πότε πώς έφτασαν στον χωρισμό, αλλά εκείνη είχε αναφέρει τα εξής:

«Χώρισα με τον Γιώργο, είμαι μόνη. Θεωρώ ότι κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιο μου, δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα η οποία με στενοχωρεί πολύ δεν θέλω να την κάνουμε άλλο», ενώ σε άλλο σημείο που ρωτήθηκε εάν θα έβγαινε με κάποιον από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό που μου συνέβη και θεωρώ ότι έχω ακόμα δουλειά να κάνω πάνω σε αυτό...».

Δείτε επίσης: Πως έφτασαν στον χωρισμό Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια! Το νέο σπίτι που έχτισαν και τα προβλήματα