Άγγελος Γεωργουδάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την περιπέτεια της υγείας του στο Survivor - Σύσσωμη η οικογένειά του έπεσε πάνω του και τον φιλούσε

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης επέστρεψε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μετά το ταξίδι του στο Survivor, το οποίο έληξε δυσάρεστα για εκείνον, αφού αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να αποχωρήσει. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τον περίμενε στο αεροδρόμιο, όπου αντίκρισε πολύ συγκινητικές εικόνες.

Σύσσωμη η οικογένειά του τον συνάντησε στην είσοδο. Όλοι τους φορούσαν μαύρα και μπλε ρούχα, ενώ στον λαιμό τους φορούσαν και το μαντήλι των μαχητών. Έπεσαν πάνω του να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν, ευγνώμονες που κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο που του παρουσιάστηκε και επέστρεψε στην καθημερινότητά του. Στη συνέχεια, βρέθηκαν σε γνωστό ταβερνάκι για φαγητό, για να ακούσουν όλα όσα είχε να τους πει.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο "σωτήρας" Άγγελος Γεωργουδάκης - Η ηλικία, η καταγωγή και το πολυποίκιλο παρελθόν του

Οι πρώτες φωτογραφίες από την επιστροφή του Άγγελου Γεωργουδάκη στην Ελλάδα μετά το Survivor

Άγγελος Γεωργουδάκης Survivor

Άγγελος Γεωργουδάκης Survivor επιστροφή

Άγγελος Γεωργουδάκης Survivor οικογένεια

Άγγελος Γεωργουδάκης Survivor Ελλάδα

Ήταν κατάκοιτος στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου

Ο ίδιος, πριν από λίγες ημέρες, όσο ακόμα νοσηλευόταν, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Παρασκευή 9/2 και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Είναι αυτές οι ατυχίες που μπορεί να είναι θέλημα Θεού. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Με έβγαλε εκτός παιχνιδιού αυτό το κοράλλι. Έτσι όπως πήγαινα να στοχεύσω ένα ψάρι, το ρεύμα με έκανε να ακουμπήσω στο κοράλλι. Ένιωσα να με διαπερνά ρεύμα. Κατάλαβα ότι έπαθα ζημιά, αλλά δεν έδωσα σημασία και συνέχισα. Τα παιδιά πεινούσαν, οπότε έσφιξα τα δόντια και έπιασα 13 ψάρια. Εφόσον το είπα, το έκανα.

Φάνηκε, όμως, ότι η τοξίνη είχε διεισδύσει μέσα μου. Δε είπα κάτι στα παιδιά, αλλά κατάλαβαν ότι δεν πάει καλά. Στο συμβούλιο ένιωσα ότι πάω να πέσω κάτω. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις. Το δηλητήριο που πέρασε στο αίμα μου, η ζάλη που δεν μπορούσα να περπατήσω, είχε παραλύσει το χέρι μου, ο εγκέφαλός μου, ήμουν κατάκοιτος... Με είδαν τόσοι γιατροί που έχω πάθει σοκ», είπε χαρακτηριστικά.