Φαίη Σκορδά: «Ο τρόπος που μιλάει εμένα με κάνει...» - Αυτός είναι ο άνδρας που είναι ερωτευμένη πλατωνικά

Το αποκάλυψε στον αέρα του Fays Time

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Ο τρόπος που μιλάει εμένα με κάνει...» - Αυτός είναι ο άνδρας που είναι ερωτευμένη πλατωνικά

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Φαίη Σκορδά σήμερα Τρίτη 13/2 μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, Fays Time. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε με ποιον είναι πλατωνικά ερωτευμένη, έπειτα από μερικές δηλώσεις που προβλήθηκαν στον αέρα.

Με αυτό τον άντρα είναι πλατωνικά ερωτευμένη η Φαίη Σκορδά

«Ο τρόπος που μιλάει, που σκέφτεται, που φέρεται. Πλατωνικά είναι ο άνθρωπος που είμαι ερωτευμένη μαζί του. Ο τρόπος που μιλάει τουλάχιστον εμένα με κάνει να σκέφτομαι να αιτιολογώ συναισθηματικές δικές μου σκέψεις που δεν κατάφερε ποτέ να τις αιτιολογήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος μίλησε για τον σάλο που προβλήθηκε με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου όπου ανέφερε τον στίχο "σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε".

Ο άντρας στο πλευρό της μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η παρουσία του στην ζωή της Φαίης Σκορδά ήταν ανέκαθεν πολύτιμη, εξάλλου μεγάλωσαν μαζί και έχουν μοιραστεί πολλά γεγονότα στη ζωή τους εύκολα και δύσκολα...

Ο Σάββας Τζεβελέκης είναι η αντρική φιγούρα, ο “φύλακας- άγγελος” της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, που μετά και τον Γιώργο Λιάγκα, της στάθηκε περισσότερο και από την πρώτη στιγμή, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του μπαμπά της Δημήτρη Σκορδά (δείτε εδώ την συμβουλή που της έδωσε ο πρώην σύζυγός της μετά το τραγικό αυτό γεγονός). Μάλιστα όσοι γνωρίζουν τον Σάββα Τζεβελέκη λένε ότι για αυτόν ήταν διπλό το σοκ που έπαθε μόλις πληροφορήθηκε την τραγική απώλεια της οικογένειας καθώς τον έδεναν στενοί δεσμοί φιλίας μαζί της και ένιωθε και ο ίδιος μέλος της...

Η Φαίη Σκορδά και ο φίλος της Σάββας Τζεβελέκης

Ο επιχειρηματίας Σάββας Τζεβελέκης που ζει τον περισσότερο χρόνο και δραστηριοποιείται στην συμπρωτεύουσα, είναι το πρώτο και το τελευταίο πρόσωπο που θα τηλεφωνήσει καθημερινά η παρουσιάστρια για να του πει τα νέα της, είναι αναμφίβολα ο δικός της άνθρωπος, ουσιαστικά έχει τον “ρόλο” του δεύτερου αδερφού...

Η φιλία του Σάββα με την Φαίη μετράει πολλά χρόνια, σχεδόν από την παιδική τους ηλικία, από τότε που ζούσαν σε διπλανά σπίτια στο Κιλκίς και μοιράζονταν τα πάντα, παιχνίδια, σκανταλιές, σκασιαρχεία όπως και πιο ιδιαίτερα προσωπικά τους θέματα. Κάθε φορά που η Φαίη ανεβαίνει στην γενέτειρά της, αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα συναντήσει και δεν θα ξεκολλήσουν στιγμή ο ένας από τον άλλον.

Η Φαίη Σκορδά με τον κολλητό της

Στα εύκολα και στα δύσκολα, ο Σάββας είναι πάντα εκεί όταν η Φαίη του το ζητήσει και ήταν εκείνος φυσικά που για πολλές μέρες και νύχτες είχε κουρνιάσει και έκλαιγε με αναφιλητά στην αγκαλιά του για τον μπαμπά της. Είναι ο πρώτος άνθρωπος επίσης που όταν έμαθε για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα έτρεξε αμέσως δίπλα της.

Ο Σάββας Τζεβελέκης εκμηδενίζει τις αποστάσεις όταν η παιδική του φίλη του το ζητήσει και μιλάει σχεδόν καθημερινά μαζί της στο τηλέφωνο, ξέρει όλα της τα μυστικά και ότι την προβληματίζει και την κάνει να χαίρεται. Η στενή τους φιλική σχέση τους έδεσε ακόμα περισσότερο με την κουμπαριά, ο Σάββας μαζί με την δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι έχουν βαφτίσει τον δεύτερο γιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα Δημήτρη.