Σωτήρης Τσαφούλιας: «Ποτέ δεν έχω κρύψει...» - Η απάντηση για τον στίχο του Πάνου Βλάχου για Πορτοσάλτε και Άδωνι Γεωργιάδη που προκάλεσε

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Ποτέ δεν έχω κρύψει...» - Η απάντηση για τον στίχο του Πάνου Βλάχου για Πορτοσάλτε και Άδωνι Γεωργιάδη που προκάλεσε

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και ρωτήθηκε για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον στίχο του Πάνου Βλάχου "μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε", για τον οποίο ο δεύτερος σκοπεύει να κινηθεί νομικά, όπως δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση (δείτε εδώ τι είπε).

Ο σκηνοθέτης γνωρίζει αρκετά καλά τον ηθοποιό λόγω της πρόσφατης συνεργασίας τους, ωστόσο δήλωσε πως δεν έχει παρακολουθήσει το όλο ζήτημα και γι' αυτό δεν θα μπορούσε να εκφέρει άποψη, παρόλα αυτά τόνισε πως πάντα θα πρέπει να υπάρχουν όρια.

Η απάντηση του Σωτήρη Τσαφούλια για τον στίχο του Πάνου Βλάχου για Πορτοσάλτε και Γεωργιάδη

«Δεν το έχω παρακολουθήσει, δεν είμαι ενημερωμένος, γιατί σήμερα έτρεχα όλη μέρα με το θέατρο και με ένα κινηματογραφικό project. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα το δω και θα ενημερωθώ. Ποτέ δεν έχω κρύψει να τοποθετηθώ πάνω σε θέματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε σε ερώτηση για τα όρια της σάτιρας: «Τα πάντα έχουν όρια, αλλά το θέμα είναι ποιος τα θέτει τα όρια αυτά».

Αξίζει να σημειωθεί πως πολύ πρόσφατα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας τοποθετήθηκε και για τη δήλωση που έκανε ο Πάνος Βλάχος, για το γεγονός πως οι δημοσιογράφοι "λερώνουν" κάθε τι όμορφο - δείτε εδώ την άποψή του.

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου και τον στίχο που, σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε, προτρέπει στη δολοφονία τους το κοινό, και σχολίασε το γεγονός, με απόλυτη ψυχραιμία.

Σε αντίθεση με το φίλο του και δημοσιογράφο, δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του ηθοποιού και επισήμανε πως βλέπει να ότι έχει καταλάβει πως ήταν λάθος η έκφρασή του, ωστόσο δεν παύει να πιστεύει πως ήταν κάτι άσχημο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά και οικογένειες στη μέση.

«Ο κύριος Βλάχος, δεν τον ξέρω προσωπικά... Μου είναι συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι υπέρ ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί οι γιοι μου έβλεπαν την "μουρμούρα". Πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο.

Όταν λες να δω στον σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, δηλαδή στο νεκρόσακο, αυτό συζητάμε τώρα, είναι σαν να λες του θέλω πεθαμένους, να τους σκοτώνει κάποιος. Αυτό, όπως και να το δεις ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κυρίου Βλάχου μετά, πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε είναι χοντρό, τελεία.

Θα ήταν γενναίο να πει ζητώ "συγγνώμη έκανα λάθος, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω". Το να το διακωμωδήσει είναι πάλι φάουλ, έχουμε παιδιά και οικογένειες, που καλώς ή κακώς μπαίνουν στο διαδίκτυο και βλέπουν. Μπορεί να έχει διαφωνία πολιτική, να μας κριτικάρει, να μας κοροϊδέψει, δεν έχω τέτοια θέματα. Δεν έχω σκοπό να πάω στη δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.