Κρίστη Καθάργια: «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή!» - Η αινιγματική απάντηση για επανασύνδεση με τον Μαυρίδη ένα χρόνο από το διαζύγιο

Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κρίστη Καθάργια ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και μάλιστα την Τρίτη 13/2 παρευρέθηκε στο πλατό του Fay's Time με τη γνωστή ψυχολόγο και πρώην παίκτρια Survivor 2024 να μιλάει αρχικά για την εμπειρία της στο παιχνίδι (δείτε εδώ).

Προς το τέλος της συνέντευξης η παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά δε δίστασε να κάνει μερικές πιο προσωπικές ερωτήσεις στην Κρίστη και μάλιστα έριξε στο τραπέζι το όνομα του πρώην συζύγου της, Γιώργου Μαυρίδη.

Το ζευγάρι αν και πολύ ταιριαστό - λίγο καιρό μετά τον πολιτικό γάμο - που έκανε, πήρε διαζύγιο. Σχεδόν ένα χρόνο μετά από τον χωρισμό τους, η Κρίστη Καθάργια αποκάλυψε πως έχει καλές σχέσεις με τον Μαυρίδη, αφήνοντας ένα ενδεχόμενο μελλοντικής επανασύνδεσης.

Οι δηλώσεις της Κρίστη Καθάργια για πιθανή επανασύνδεση με τον Γιώργο Μαυρίδη

«Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχω ιδέα αν θα είμαι μαζί με τον Γιώργο. Δεν έχω κάτι να σου πω αυτή τη στιγμή. Όσες φορές στη ζωή μου έχω πει ποτέ το έχω λουστεί ολόκληρη. Οπότε ποτέ δε λέω ποτέ, έχουμε μια καλή σχέση ανθρώπινη. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή Φαίη μου. Αν είναι για καλό να γίνει ότι είναι για καλό για όλους μας», είπε η Κρίστη Καθάργια.

Η πρώτη συνέντευξη της Καθαργιά μετά το διαζύγιο

«Μία φορά έχω παντρευτεί, με τον Γιώργο. Από επιλογή ήταν όλα. Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήμουν μικρή σε ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να συνεχίσει, αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο να έχεις μία μονογονεϊκή οικογένεια.

Χώρισα με τον Γιώργο, είμαι μόνη. Θεωρώ ότι κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιο μου, δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα η οποία με στεναχωρεί πολύ δεν θέλω να την κάνουμε άλλο», ενώ σε άλλο σημείο που ρωτήθηκε εάν θα έβγαινε με κάποιον από τα μέσα κοινωνικής δικτυώσης, ανέφερε: «Είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό που μου συνέβη και θεωρώ ότι έχω ακόμα δουλειά να κάνω πάνω σε αυτό».

«Με έχουν απατήσει. Μια φορά το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι την συγχωρώ την απιστία, αλλά τελικά δεν τη συγχώρεσα ποτέ» και κατέληξε: «Ίσως σε άλλα κομμάτια της ζωής μου να έχω μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει», είχε πει η Καθάργια πριν από περίπου ένα χρόνο στο Breakfast at Star.