Ετεοκλής Παύλου: «Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν έχουμε στενοχωρήσει κάποιον...» - Η αναφορά στο περιστατικό της Χατζίδου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ακόμα και τότε το θέμα είχε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν έχουμε στενοχωρήσει κάποιον...» - Η αναφορά στο περιστατικό της Χατζίδου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, συνάντησε τον Ετεοκλή Παύλου την ώρα που αποχωρούσε από το στούντιο του STAR και η δημοσιογράφος του καναλιού θέλησε να τον ρωτήσει κάποια πράγματα. Ξεκίνησε από το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού μετά τη δήλωση που είχε κάνει για τον Νίκο Συρίγο.

«Μέχρι και ο Ετεοκλής Παύλου εκνευρίστηκε πάρα πολύ. Ο Ετεοκλής. Και είπε ότι “τον ευχαριστούμε τον Νίκο Συρίγο που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσίματα”. Ειρωνεύτηκε! Να σεβόμαστε και λίγο τους δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο. Αυτό θα πω εγώ! Λίγος σεβασμός να υπάρχει από τη νεότερη γενιά προς τους δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο. Αυτό θα πω εγώ, κάτι άλλο όχι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Εκείνος, λοιπόν, απάντησε, εξηγώντας πως δεν έχει να πει κάτι πάνω σε αυτό, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι, έχω τοποθετηθεί στην εκπομπή για αυτά τα θέματα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Στη δική μας εκπομπή δεν έχουμε κάποιο χρώμα, το χρώμα είναι το λευκό και με ότι χρώμα μας αναμείξεις θα βγάλουμε το αντίστοιχο αποτέλεσμα».

Η απάντηση του Ετεοκλή Παύλου για το σκηνικό ανάμεσα στην Ελένη Χατζίδου και την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Έπειτα, ρωτήθηκε για την αναφορά της Ελένης Χατζίδου στο γεγονός πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της χωρίς να το θέλει. Ο παρουσιαστής, τότε, ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση ανάμεσα στις δύο γυναίκες και πως το θέμα είχε λυθεί από την αρχή.

«Αυτό που είπε η Ελένη για την Σταματίνα ήταν πάνω στην κουβέντα. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν μπορεί να έχουμε στενοχωρήσει κάποιον, σε γενικές γραμμές πιστεύω ο οποιοσδήποτε κάποια στιγμή θα έλεγε πως αν έχει στενοχωρήσει κάποιον άνθρωπο, θα του ζήταγε συγγνώμη. Η αναφορά αυτή στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν τυχαία μέσα στην κουβέντα και δεν σήμαινε τίποτα παραπάνω. Ακόμα και τότε το θέμα είχε λυθεί πολύ, πολύ γρήγορα», ξεκαθάρισε.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό του μέλλον, στο πλευρό της συζύγου του, δήλωσε: «Δεν έχουμε συζητήσει, όλα είναι καλά, πρόθεσή μας είναι να μην συνεχίσουμε».