Ελένη Χατζίδου: «Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη μου το Happy Day! Είχα θυμώσει! Με την Σταματίνα...»

«Ήταν κάτι που ίσχυε και ήθελα εγώ να το ανακοινώσω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη μου το Happy Day! Είχα θυμώσει! Με την Σταματίνα...»

Η Ελένη Χατζίδου με τους συνεργάτες της στο πλατό της εκπομπής BreakfastStar σήμερα 6/2, σχολίασαν την συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου όπου απάντησε για τις φήμες σχέσεις με την Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίες ξεκίνησαν από την εκπομπή Happy Day του ALPHA.

Η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια λοιπόν, αποκάλυψε με τη σειρά της πως την είδηση πως ήταν έγκυος την αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της, γεγονός που την είχε νευριάσει, αφού ήθελε η ίδια να μοιραστεί αυτή την ευχάριστη είδηση.

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν εγώ ήμουν έγκυος, δεν το είχα ανακοινώσει. Το είχα πει στους δικούς μου, στους πολύ κοντινούς μου. Και κάποια στιγμή η πρώτη εκπομπή που βγήκε και το αποκάλυψε, ήταν το Happy Day η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχα θυμώσει τόσο πολύ. Ήταν κάτι που ίσχυε και ήθελα εγώ να το ανακοινώσω, να πω τη χαρά μου. Μιλήσαμε αμέσως μετά, το έχουμε λύσει με τη Σταματίνα δεν το συζητάω... μου είχε στείλει ένα μήνυμα η γυναίκα. Αλλά θέλω να πω που σταματάνε αυτά τα όρια. Μέχρι που μπορεί να ανακοινώσει κάποιος κάτι που εσύ μπορεί να μη θες να το πεις;»

Το αστείο περί δεύτερης εγκυμοσύνης

Η Ελένη Χατζίδου πήρε την απόφαση να απαντήσει την Πέμπτη 18/1 μέσα από το Breakfast at star στις συχνές ερωτήσεις, που η ίδια δέχεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το εάν είναι έγκυος στο δεύτερο της παιδί.

Έτσι λοιπόν, με αφορμή το σετ, που φόρεσε σήμερα η παρουσιάστρια απάντησε στο αν περιμένει μωράκι. Η Ελένη Χατζίδου σηκώθηκε όρθια στο πλατό και σε πρώτη φάση έδειξε το ρούχο της. Τότε ήταν λοιπόν η στιγμή που επικεντρώθηκε στην περιοχή της κοιλιάς της.

Και επειδή οι ερωτήσεις αυξάνονται η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε, πως ναι μπορεί να έχει πρηστεί λίγο η κοιλιά της, καθώς τρώει αυτά και όσο θέλει. Επομένως, η παρουσιάστρια δεν είναι έγκυος. Οι συνεργάτες της παρ' όλα αυτά βρήκαν μια καλή ευκαιρία να την πειράξουν κάνοντας της χιούμορ (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της).

«Κοίτα να δεις πλάκα. Πήρα δύο κιλά με τις γιορτές και πάλι με ρωτάνε αν είμαι έγκυος και αν είμαι έγκυος. Τρώω!Τρώω!Τρώω…», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Αλήθεια λέει παιδιά, τρώει! Χθες το βράδυ έφαγε πέντε σακουλάκια πατατάκια», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η μπορεί και να μην τρώω κιόλας...», συνέχισε η Χατζίδου.

«Κάπως ίδρωσα τώρα», απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Έλα ήρθε η ώρα να δείξουμε το τεστ», είπε με χιούμορ η Λίλη Πυράκη.

«Ποιο τεστ; Έλα να σοβαρευτούμε τώρα....», συνέχισε ο Ετεοκλής Παύλου επαναφέροντας την τάξη στο πλατό.