Μαρίνα Ασλάνογλου: Χαμογελαστή μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της - Που και με ποιον βρέθηκε η ηθοποιός

Παράλληλα με τις αλλαγές στη ζωή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά από 8 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού).

Ασφαλώς, το διάστημα αυτό μετά την νέα σελίδα που τράβηξε το πρώην ζευγάρι στη ζωή του, θα έχει πολλές δοκιμασίες. Σε κάθε περίπτωση, τόσο η ηθοποιός, όσο και ο πρώην σύζυγό της δίνουν όλη την προσοχή τους στο παιδί, που απέκτησαν με μεγάλη προσπάθεια.

Μετά την είδηση διαζυγίου, η Ασλάνογλου εξακολουθεί να είναι ενεργή στις υποκριτικές της υποχρεώσεις και μάλιστα πριν από τρεις ημέρες την είδαμε σε φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στο instagram να ποζάρει χαμογελαστή με τον συνάδελφό της, Νίκο Ψαρρά.

Οι αναρτήσεις με τη Μαρίνα Ασλάνογλου λίγο μετά την είδηση διαζυγίου

«Σκηνές από ένα γάμο. Πάτρα

Ευχαριστούμε το κοινό της Πάτρας που έκανε την πρώτη στάση της περιοδείας μας #soldout και για τις 3 ημέρες!

‼️Σας υπενθυμίζουμε πως η παράσταση θα επιστρέψει στο Σύγχρονο Θέατρο για οχτώ (8) μόνο παραστάσεις», αναγράφει η ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του σύγχρονου θεάτρου.

Η τελευταία εμφάνιση του πρώην ζευγαριού & οι δηλώσεις για το γάμο τους

Το γεγονός πως οι κοινές εμφανίσεις του πρώην ζευγαριού είχαν αραιώσει τα τελευταία χρόνια είχε προκαλέσει σκέψεις για κρίση στη σχέση τους. Χαρακτηριστικό είναι πως το 2023 υπάρχει μόνο μία φωτογραφία τους μαζί στο θέατρο, από τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Δημήτρης Πέππας ήταν παρών στην παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο», στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρίνα Ασλάνογλου. Ακόμα και πριν απ' αυτό πάντως, ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φορές που πόζαραν μαζί κάθε χρόνο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η τελευταία εμφάνιση της Μαρίνας Ασλάνογλου και του Δημοσθένη Πέππα

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από μερικούς μήνες στην εφημερίδα Real Life, είχε αναφέρει για την συμφωνία που κρατούσε ζωντανό τον γάμο τους, με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Σκηνές από έναν γάμο” που έπαιζε: «Η παράσταση σε αφυπνίζει για το τι λάθη δεν πρέπει να κάνεις ή τι πρέπει να προσέξεις ή τι πρέπει να αποφύγεις ή αν είσαι στο τέλμα να πάρεις μία απόφαση ουσιαστική. Όσον αφορά το δικό μου γάμο, δόξα τω Θεώ, τα πράγματα πάνε πάρα πολύ καλά. Στο θεατρικό ζευγάρι της Μαριάννας και του Γιόχαν τα πράγματα δεν λέγονταν την ώρα που έπρεπε, τα έβαζαν κάτω από το χαλί.

Η τεράστια διαφορά ως προς τον δικό μου γάμο και τον δικό μου χαρακτήρα είναι ότι είμαι ειλικρινής. Έχουμε μία κρυφή συμφωνία με τον άνδρα μου. Όταν θα γίνει κάτι που θα τον πειράξει ή θα πειράξει εμένα, το συζητάμε άμεσα και έτσι λύνονται τα πράγματα. Πρέπει να υπάρχουν όρια.

Ο γάμος είναι ένας ζωντανός οργανισμός, υπάρχουν συγκρούσεις, εντάσεις, μικρές, μεγάλες διαφωνίες. Αν θέλεις να κρατήσεις μία σχέση κατά το δικό μας καταστατικό της οικογένειας, πρέπει να υπάρχει αλήθεια και ειλικρίνεια και τα πράγματα θα πρέπει να λύνονται εν τη γενέσει τους. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε τυχεροί γιατί κάνουμε μία προσπάθεια να κρατιούνται οι ισορροπίες γιατί έχουμε ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα σταθερό και ήρεμο περιβάλλον. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να τσακώνεται, θέλω να λύνω τα προβλήματα με τον διάλογο».