Ακόμα δεν είδες τίποτα: Αποχωρεί πρόωρα η Νόνη Δούνια από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού; Τι συμβαίνει

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ακόμα δεν είδες τίποτα: Αποχωρεί πρόωρα η Νόνη Δούνια από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού; Τι συμβαίνει

Η Νόνη Δούνια είναι ένα από τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή του Ακόμα δεν είδες τίποτα, η οποία βγήκε για πρώτη φορά φέτος στον αέρα του MEGA και έχει μία σταθερή πορεία όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης. Ήταν, μάλιστα, προσωπική επιλογή του παρουσιαστή να βρίσκεται στο πλατό, στο πλευρό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, δεν θα βρίσκεται, όμως, μέχρι το τέλος στο project. Αυτό, βέβαια, δεν έχει να κάνει με κάποια δυσαρέσκεια, από οποιαδήποτε πλευρά, αντιθέτως αφορά το επαγγελματικό βήμα που πρόκειται να κάνει στον χώρο της πολιτικής.

Τι συμβαίνει με τη Νόνη Δούνια και την εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα"

Η δημοσιογράφος, συγκεκριμένα, θα συμπεριληφθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που δεν της επιτρέπει να εμφανίζεται κανονικά στην εκπομπή, αλλά και στα υπόλοιπα τηλεοπτικά πλατό, και έτσι θα αποχωρήσει λίγο νωρίτερα από το τέλος της σεζόν.

Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια - «Περάσαμε κρίση με τον άντρα μου, αν δεν είχαμε παιδιά θα είχαμε χωρίσει»

Πώς γνωρίστηκε με τον Κώστα Τσουρό

Για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό και την επιστροφή της στην τηλεόραση, μίλησε η Νόνη Δούνια, στη συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 28/11/23 στην Ελένη Μενεγάκη, όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά -και θέλω να εργάζομαι και βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση. Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μετά από 2 μέρες, έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού», ανέφερε αρχικά.

«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία. Δεν θέλω να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου, θέλω απλά να εργάζομαι σε ένα ωραίο περιβάλλον. Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν πηγαίνω στη δουλειά μου, θέλω να γυρίζω πίσω χαρούμενη. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με ευχαριστεί. Είμαι εκεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για τα παιδιά της αλλά και για τη σχέση της με την μητέρα της. «Όταν τα παιδιά σου μεγαλώνουν, βλέπεις ότι μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτά. Το ότι ο γιος μας φέτος έκλεισε τα 18, για εμένα ήταν σοκαριστικό, η αποφοίτηση ήταν σοκαριστική και ήμουν πολύ συγκινημένη. Παρότι πήγε και στρατό και ορκίστηκε δεν ήταν ίδια η συγκίνησή μου γιατί είχε περάσει η αποφοίτηση που μου φάνηκε τρελό. Σκεφτόμουν ότι το παιδάκι αυτό έχει τελειώσει το σχολείο και είναι έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του» (δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις της).