Δήμητρα Κατσαφάδου: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - Πως προκλήθηκε η νεύρωση στομάχου

Τι συνέβη με τη γνωστή επιχειρηματία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έκανε γνωστό με μία ανάρτησή της στο instagram, πως για λόγους υγείας θα παραμείνει εκτός της παρουσίας της στα social media και όποιων προγραμματισμένων υποχρεώσεών της, καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή επιχειρηματίας αποχαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες την 21 Ραφαέλα, το κορίτσι που είχε συγκινήσει στα κοινωνικά δίκτυα μέσα από τη γενναία μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο. Δήμητρα και Ραφαέλα είχαν αναπτύξει οικογενειακή σχέση με την μια να φωνάζει την άλλη ''μαμά'' και ''κόρη''.

Όσο και αν είχε προετοιμαστεί η Δήμητρα Κατσαφάδου για το χειρότερο ενδεχόμενο, η απώλεια της 21χρονης την ''τσάκισε''. Απόρροια της έντονης στεναχώριας ήταν η Κατσαφάδου να πάθει νεύρωση στομάχου. Επειδή οι ακόλουθοί της ανησύχησαν για εκείνη, η ίδια φρόντισε με ένα Insta story (12/2) να μεταφέρει τα νεότερα για την υγεία της.

Η νέα ανάρτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για το πρόβλημα της υγείας της

«Παιδάκια μου, είμαι πολύ καλύτερα, μην αγχώνεστε! Δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, γιατί από κάποια δημοσιεύματα έχετε ανησυχήσει! Αύριο θα σας βάλω βίντεο να με δείτε! Μωρέ με αγαπάτε πολύ... Είστε η δύναμή μου!», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δήμητρα Κατσαφάδου - Κατάσταση υγείας

Η συγκινητική ανάρτησή της για τον θάνατο της Ραφαέλας

Όταν διέρρευσαν τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της Ραφαέλας η Δήμητρα Κατσαφάδου δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο λογαριασμό της στο instagram με εκείνη και την αγαπημένη της κόρη, όπως την αποκαλούσε.

«Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου. Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου. Είσαι στο φως γιατί μόνο εκεί ανήκεις», είχε γράψει η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Κατσαφάδου - Ραφαέλα