Μιχάλης Μουρούτσος: Εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του - Φωτογραφίες πριν μπει στο χειρουργείο με τη σύντροφό του δίπλα

«Είχα ένα ατύχημα σε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Χθες, Δευτέρα 12/2 ο Μιχάλης Μουρούτσος έκανε γνωστό μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagrm πως υπεβλήθη σε χειρουργείο έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύντροφο (δείτε εδώ).

Μέσα από νέες φωτογραφίες, που δημοσίευσε την Τρίτη 13/2 ο γνωστός αθλητής στο instagram εξήγησε τι ακριβώς συνέβη πριν από λίγες ημέρες και αναγκάστηκε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Φαίνεται πως η αγάπη του Μιχάλη Μουρούτσου για τον αθλητισμό δεν σταματάει με το πέρασμα του χρόνου. Ο ίδιος παραμένει ενεργός και μάλιστα ένα ατύχημα σε αγώνα ποδοσφαίρου ήταν η αιτία να σπάσει το σαγόνι του.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Μουρούτσου για την κατάσταση της υγείας του

«Την περασμένη Πέμπτη είχα ένα ατύχημα σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα 8χ8. Σε μια κακή ,σπάνια στιγμή έσπασα το σαγόνι μου καθώς συγκρούστηκα με έναν φίλο μου( συμπαιχτη ).Διακομίστηκα στο 401 και διαγνωστικά με κάταγμα της κάτω γνάθου. Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό , οι νοσοκόμοι ,οι νοσηλευτές , οι γιατροί και οι η διοίκηση του νοσοκομείου στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γνάθο χειρουργό Γιώργο Μητσόπουλο που μου έκανε την επέμβαση με απόλυτη επιτυχία. Γιώργο περα από καλός γιατρός είσαι και υπέροχος άνθρωπος.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την σύντροφο μου που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα μου, τους συγγενείς μου , τους φίλους μου, συναδέλφους , δασκάλους προπονητες,τους γνωστούς μου και τους αγνώστους που ήταν δίπλα μου. Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης ήταν συγκινητικά .
ΥΓ 1 Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις παντα υπάρχει και η θετική πλευρά . Εγώ επιλέγω να βλεπω μόνο αυτή.
ΥΓ 2 Γνωρίζω ότι κάνω "τρελες" για την ηλικία μου. Περιμένω να περάσει ο καιρός για να τις ξανά αρχίσω.
ΥΓ 3 κάποιος μου είπε ότι για να μπορέσεις να διοικήσεις την ομοσπονδία του αθλήματος σου,πρέπει να είσαι σιδεροκέφαλος. Τώρα είμαι με λάμα και βίδες…», έγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος.